Collectief TOILETPAPER verkoopt poep in blik

de echte shit

Onder de naam TOILETPAPER bedenken kunstenaar Maurizio Cattelan en fotograaf Pierpaolo Ferrari de meest bizarre ideeën. Bijvoorbeeld deze mooie blikken met poep.

Onder de naam Real Shit kun je een blik kopen met daarin de allerbest denkbare mest. Ideaal voor in je tuin of voor de planten op je terras. Volgens de makers is de poep 100% organisch en is deze afkomstig van boerderijen in Noord-Italië. Het is dus niet afkomstig van de kunstenaars zelf. Dit in tegenstelling tot Piero Manzoni die zijn eigen poep inblikte als kunstobject.

Kringloop

Het duo TOILETPAPER heeft speciaal een gelimiteerd blik ontworpen, zodat de shit er nog mooier uitziet. Kortom: een prachtig cadeau voor iedereen die wel wat goede poep kan gebruiken. Het lijkt allemaal een grap, maar dat is het absoluut niet. Het doel van Real Shit is niet alleen het verspreiden van goede mest, maar ook om stadsmensen meer inzicht te laten krijgen over waar hun eten vandaan komt. Poep of mest is een essentieel onderdeel van onze voedselkringloop.

De Real Shit is online te koop via Piccolo Seeds.

de echte shit

de echte shit
Goedgekeurd door Maurizio Cattelan