Het kapsel van Donald Trump geeft de tijd aan

horloge met donald trump

Op 1 april deelde het Zweedse TRIWA voor de grap een afbeelding van een horloge met Donald Trump. Het unieke aan dit horloge was het feit dat het veelbesproken kapsel van de president de tijd aangeeft.

De grap was zo geslaagd dat er bij TRIWA al snel heel veel verzoekjes kwamen om het horloge ook daadwerkelijk in productie te nemen. Omdat ze bij TRIWA geloven dat een horloge een ‘verhaal voor om je pols’ moet zijn, besloten ze op de verzoeken in te gaan. Als er voor 15 april 100 mensen een pre-order hadden geplaatst dan zou TRIWA het horloge gaan maken.

Limited Edition

Inmiddels hebben al ruim 900 potentiële kopers zich gemeld, waarmee dit horloge het snelst verkopende model is in de geschiedenis van het merk. In totaal zullen er 1000 exemplaren worden gemaakt, dus wie interesse heeft moet snel zijn.

Het horloge heeft op de wijzerplaat een getekend portret van Donald Trump in een typische pose met zijn mond open. Het beroemde kapsel van Trump bestaat uit de grote en kleine wijzer. Hierdoor zit  Trumps haar de hele dag alsof hij op een winderige dag uit de Air Force One is gestapt.

horloge met donald trump