Mooie samenwerking tussen Hender Scheme en G-Shock

casio x Hender Scheme

Het Japanse Hender Scheme heeft misschien wel de mooise G-Shock ooit ontworpen. De meeste versies van dit horloge zijn stoer en groot, maar deze versie is juist minimalistisch te noemen.

De Hender Scheme x G-SHOCK DW-5600HS-4JF is een prachtige remake van de DW-5600. Dit is één van de meer simpele modellen van G-Shock. Hender Scheme kleedt het model nog verder uit door de kast helemaal wit te maken en het horloge een leren band te geven. Het is de combinatie van klassieke materialen en het digitale scherm wat dit exemplaar zo bijzonder maakt.

Ode aan de tijd

Volgens Hender Sheme is dit horloge een ode aan het verstrijken van de tijd. Op de display zie je de actuele tijd en zul je je regelmatig bedenken dat de tijd die dag weer snel is gegaan. Het bandje van onbewerkt leer zal met de tijd heel mooi verkleuren. Hier zal wat meer tijd voor nodig zijn, maar ook in dit geval zal het verstrijken van de tijd altijd zichtbaar zijn.

Vanaf 3 januari is het horloge te koop via de website van Hender Scheme. De verkoopprijs is waarschijnlijk 300 dollar. Binnenkort brengt G-Shock ook een actioncamera op de markt.

casio x Hender Scheme