Smakelijke samenwerking tussen Swatch en The Simpsons

SECONDS OF SWEETNESS

SECONDS OF SWEETNESS
Foto’s: Swatch

Er komt een uitgebreide samenwerking tussen horlogemerk Swatch en televisieserie The Simpsons aan. Het eerste voorproefje van die collectie is een grappig horloge waarbij de donut centraal staat, het lievelingseten van Homer Simpson.

De donut die je op het horloge ziet is dan ook identiek aan de favoriet van Homer: een met jam gevulde donut met roze glazuur en sprinkles. Natuurlijk is uit deze donut al een hap genomen door de gulzige Homer Simpson. De achtergrond van de wijzerplaat en het bandje zijn geel, een verwijzing naar de huidskleur van de familie Simpson. Verder is het horloge nog voorzien van een subtiel logo van de tv-serie.

Het horloge zelf lijkt een doodgewone standaard-Swatch. Toch is binnenin een stukje nieuwe techniek te vinden. Het horloge is namelijk voorzien van SwatchPAY! Hiermee kun je met behulp van een ingebouwde NFC-chip kleine betalingen doen met je horloge. Zowel je portemonnee als je telefoon kunnen hierbij in je zak blijven.

De release van het horloge, dat de naam SECONDS OF SWEETNESS heeft gekregen, valt samen met de première van het 35ste seizoen van The Simpsons. Hierdoor is het horloge een mooi aandenken voor de fans van de serie. Zoals gezegd volgt later een uitgebreide collectie van Swatch x The Simpsons.

SECONDS OF SWEETNESS

SECONDS OF SWEETNESS

SECONDS OF SWEETNESS

SECONDS OF SWEETNESS