Dorstlust opent Nederlands eerste frisdrankwalhalla

Dorstlust

Frisdrank van goede kwaliteit wint steeds meer aan populariteit. Vandaar dat nu het moment is om een speciaalzaak met alleen maar frisdranken te beginnen. Dorstlust opent deze winkel op 18 juni in de Amsterdamse Pretoriusstraat.

Steeds meer mensen maken thuis lekkere drankjes klaar zoals een goede gin-tonic of whisky met ginger ale. Als je hebt geïnvesteerd in bijvoorbeeld een goede fles gin, dan ga je beter geen goedkope tonic bij gooien. Immers bestaat tweederde van je drankje uit tonic.

Mooie flesjes

Bij Dorstlust kon je online al terecht voor een goede tonic, ginger ale, gingerbeer, cola of een andere frisdrank, maar met de komst van een winkel is het nog fijner om een keuze te maken. Je kunt de mooie flesjes bekijken en je laten adviseren door het personeel. Zij weten precies welke combinaties het proberen waard zijn.

Natuurlijk is al deze frisdrank ook prima puur te drinken. Er hoeft niet altijd alcohol bij en er zijn genoeg mensen die geen alcohol willen of kunnen drinken. Zeker dan is een goede frisdrank een mooi alternatief voor de PET-flessen uit de supermarkt. Je zult je verbazen hoe goed een ambachtelijk gemaakte cola smaakt.

In de winkel van Dorstlust kun je kiezen uit ruim 150 verschillende soorten frisdrank. Daarnaast zullen er ook bijzondere alcoholische dranken, glazen, shakers en accessoires voor je cocktailbar thuis worden verkocht. Hieronder zie je een kleine selectie van het aanbod.

Dorstlust

Dorstlust

Dorstlust

Dorstlust

Dorstlust