Lowlander maakt nu ook botanische soda’s

Lowlander brouwt nu ook botanische soda's

Lowlander ken je natuurlijk van hun botanische bieren met fruit, specerijen en kruiden, maar het Nederlandse merk is druk bezig met het uitbreiden van het assortiment. Naast de onlangs gelanceerde duurzame gin, zijn er nu botanische frisdranken.

De soda’s zijn een smakelijk alternatief voor iedereen die geen alcohol kan of wil drinken en niet direct vast wil zitten aan een saai glas water of aan een zoete frisdrank. De Lowlander botanical soda’s worden gelanceerd in de smaken Ginger & Yuzu, Blood Orange & Bergamot en Rhubarb & Lavender. Deze smaken zijn lekker divers zodat er voor iedereen wel een favoriet tussen zit. Het mooie aan de gebruikte ingrediënten is dat deze de toevoeging van suiker of zoetstoffen overbodig maakt. Hierdoor zit er slechts 12 kcal per 100 ml in de drankjes.

Lowlanders Chief Botanical Officer Frederik Kampman: “Als botanisch brouwer hebben we het vanaf het begin onze missie gemaakt om een breed scala aan alcoholvrije alternatieven aan te bieden.”

Bij Lowlander kijken ze niet alleen naar smaak, maar ook naar duurzaamheid. Daarom zijn de Lowlander botanical soda’s alleen te koop in blik, waardoor ze beter gerecycled kunnen worden en bovendien voor minder uitstoot zorgen. Daarnaast is blik ook makkelijk en snel te koelen. De blikjes zijn te koop voor een prijs van €1,75 (330 ml blik) via Dorstlust en de webshop van Lowlander.

Lowlander brouwt nu ook botanische soda's

Lowlander brouwt nu ook botanische soda's

Lowlander brouwt nu ook botanische soda's