Fortnite Chapter 3 Season 1 komt eraan

Chapter 3 komt eraan!

Het zijn spannende tijden voor de liefhebbers van Fortnite. Er komt een nieuw seizoen aan waarin waarschijnlijk veel gaat veranderen. Na lange tijd nemen we afscheid van Chapter 2 en slaan we met Chapter 3 Season 1 een nieuwe weg in.

Wat er allemaal gaat veranderen is natuurlijk geheim. Epic Games weet altijd heel goed de nieuwe plannen te verbergen, maar soms duiken er geruchten op die wel heel sterk zijn of ontdekken dataminers opvallende informatie. We zetten in dit artikel een aantal van deze geruchten op een rij en delen natuurlijk ook de informatie waarvan we met zekerheid kunnen zeggen dat deze te zien zal zijn in het nieuwe hoofdstuk.

The Flip Side

Een van de sterkste geruchten is dat het eiland waar we al seizoenen lang Fortnite op spelen sterk zal veranderen. Er is een filmpje opgedoken waarin je kunt zien dat het eiland kantelt en zich vervolgens omdraait. Voor de makers van de game een uitgelezen kans om met een heel nieuw ontworpen eiland op de proppen te komen. Er circuleren al heel wat door fans gemaakte schetsen van The Flip Side, waarbij ook weer oude bekenden als Loot Lake terugkeren. Ook Pleasant Park lijkt de kanteling zonder al te veel brokken te hebben doorstaan. De naam van het nieuwe eiland is waarschijnlijk Artemis.

De nieuwe wereld zal er ook een stuk mooier uit gaan zien dan z’n voorganger. Epic Games zal namelijk met dit seizoen overstappen op de Unreal Engine 5. Dit zal garant staan voor verbeterde graphics en een soepelere gameplay. Dit is misschien wel het allerbeste nieuws over Fortnite. Zeker voor spelers die op een next-gen console of op een moderne gaming PC spelen.

Spider-Man

De laatste seizoenen hebben we al flink wat superhelden voorbij zien komen. De grote naam die hierbij ontbreekt is Spider-Man. De kans is groot dat Spider-Man de ‘secret skin’ van dit seizoen zal zijn. Behoorlijk voor de hand liggend, aangezien er binnenkort een nieuwe Spider-Man-film in de bioscopen komt.

Een ander personage dat we zeker gaan tegenkomen in het nieuwe seizoen is Boba Fett. Waarschijnlijk zal hij vanaf 24 december in de game te vinden zijn. Dit natuurlijk vanwege de release van de tv-serie Star Wars: The Book of Boba Fett. Ook gaat er een gerucht dat de wereld van The Matrix zijn intrede zal doen in Fortnite. Of het alleen skins zullen zijn van Neo en de anderen of dat er ook missies aan gekoppeld zijn is nog niet bekend.