Fortnite Chapter 4 Season 3 komt eraan

Fortnite

Er komt weer een nieuw seizoen van Fortnite aan. Deze begint namelijk op vrijdag 9 juni. Dit is dus een goed moment om vooruit te blikken op Fortnite Chapter 4 Season 3 en te kijken welke geruchten interessant zijn.

We gebruiken bewust het woord ‘geruchten’ want bij Epic Games zijn ze heel goed in het verborgen houden van informatie. Veel geruchten over eerdere seizoenen kwamen niet altijd uit en waren toch net even anders dan we van te voren hadden gedacht. Aan de andere kant klopt het in best veel gevallen wel en zien we dat terug in de game. Dus laten we eens gaan kijken wat er komend seizoen misschien wel te ontdekken valt.

Fortnite Wilds

Wat we in ieder geval zeker weten is dat het nieuwe seizoen Fortnite Wilds gaat heten. In Wilds zal een groot deel van het eiland veranderen in een jungle. Welke delen van de kaart daarvoor zullen verdwijnen is onduidelijk, maar de kans is groot dat slechts een deel jungle zal zijn. Wij vermoeden dat het gedeelte dat nu nog onder de sneeuw en het ijs zit plaats gaat maken voor een groot stuk oerwoud. Daarnaast gaan er ook geruchten dat er een stuk woestijn en vulkanen op het eiland zullen verschijnen. Al de verschillende gebieden hebben zo hun eigen flora én fauna. Zo is er sprake van raptors die je zou kunnen berijden en die je waarschijnlijk ook aan kunnen vallen.

Iets totaal anders is het gerucht dat auto’s en racen met auto’s ook een grote rol in Season 3 gaan krijgen. Er zijn vermoedens van racebanen op het eiland en racebanen in de lucht. Spelers krijgen dan een eigen garage waarin ze de auto’s kunnen customizen. Iets waar Epic Games vast wel een mooi verdienmodel aan kan koppelen. Je zou dan wraps, velgen en accessoires kunnen verdienen via Quests, de Battle Pass of via de Item Shop.

Transformers

Een ander zeer hardnekkig gerucht is een samenwerking met Transformers. Er komt binnenkort een nieuwe film in de bios, dus een beetje extra hype en promotie via Fortnite kan zeker geen kwaad. Bij de geruchten hierover valt opvallend vaak de naam Optimus Prime. Wij zijn erg benieuwd hoe dat in zijn werk zal gaan. We willen vooral weten of er een Transformers-skin zal komen en of deze dan ook echt kan transformeren.

Wapens

Natuurlijk zijn er in een nieuw seizoen ook altijd nieuwe wapens. Het gerucht dat ons het meest nieuwsgierig maakt is de Throwable Axe, een bijl die je naar tegenstanders kunt gooien en waar je wellicht ook muren en andere obstakels mee kunt slopen. Daarnaast is er ook sprake van een zwaard-achtig wapen met een gloed zoals we die eerder zagen bij de Kinetic Blade en de Shockwave Hammer.

Skins

Wat betreft nieuwe skins noemden we al Optimus Prime, maar er is natuurlijk meer dan dat. De afbeeldingen bovenaan deze pagina laat een aantal skins zien die waarschijnlijk in dit nieuwe seizoen op zullen duiken. Fortnite heeft zelf al in een post op oa Twitter een paar van deze skins bevestigd. Deze luisteren naar de namen Era, Trace, Rian en Lorenzo. Wij zijn heel benieuwd van wie zij allemaal gezelschap gaan krijgen. Vanaf vrijdag 9 juni weten we het.