Fortnite Chapter 3 Season 4 komt eraan

Fortnite Chapter 3 Season 4

Op 18 september 2022 gaat een nieuw seizoen van Fortnite van start. Het is altijd interessant voor de fans en casual spelers van de game om al een beetje te weten wat het nieuwe seizoen in petto heeft. De geruchtenmolen draait weer volop. We zetten een paar van de meest hardnekkige geruchten voor je op een rij.

We beginnen echter met wat Epic Games al officieel heeft gedeeld. Vlak voordat een nieuw seizoen begint verschijnen er op social media én in de game teaser en aankondigingen. Zo weten we bijvoorbeeld dat het seizoen officieel Fortnite Paradise gaat heten. Daarnaast delen de makers een aantal slogan als ‘it consumes everything’, ‘chrome will consume all, chrome wil be all’ en ‘consume everything’.

Chrome

Interessant daarbij is dat het element Chroom een paar keer voorbij komt. Chroom zien we namelijk ook bij een aantal teaserbeelden, zoals de afbeelding boven dit artikel. Op de verschillende platformen waarop je Fortnite kunt spelen zien we steeds een andere hand uit het vloeibare chroom omhoog komen (of wegzakken): Emo Meowscles, Spider Gwen, Remixed Paradigm en een chromen hand. Dit zouden zomaar personages kunnen zijn die je met de Battle Pass kunt verdienen.

Het feit dat er voor chroom is gekozen in plaats van bijvoorbeeld ijzer of het veel bekendere zilver komt volgens de geruchten vanwege het feit dat Epic Games een samenwerking heeft opgezet met Google en dan hun browser Chrome in het bijzonder. Misschien is het te ver gezocht, maar het zou ook zomaar kunnen kloppen.

Vliegtuigen

Andere geruchten die steeds terugkeren zijn die over voertuigen. En dan vliegtuigen in het bijzonder. In Chapter 1 Season 7 zagen we voor het eerst de X-4 Stormwing, die eigenlijk te sterk voor de game was. Vaak zag je op momenten dat er nog maar 4 of 5 spelers over waren in een potje Battle Royale dat er minstens twee vliegtuigen aan het rondcirkelen waren. De UFO’s die later werden geïntroduceerd werkten al iets beter. Ook komen er af en toe helikopters voorbij in de game. Die waren ook best ok, maar soms ook erg irritant. Hopelijk is bij het nieuwe vliegtuig alles beter in balans. Er is naast vliegtuigen ook sprake van motoren en auto’s als de Party Van en de Dune Buggy.

Samenwerkingen

In een nieuw seizoen zien we altijd samenwerkingen met populaire games, films en series. Voor Fortnite Chapter 3 Season 4 denken we aan een samenwerking met Lord of the Rings. Niet vreemd met de nieuwe serie op Prime Video. Ook de game Destiny 2 komt regelmatig voorbij in de geruchtenstroom. Een bijzondere samenwerkingen die we wellicht gaan zien met met Lady Gaga. Haar naam duikt vaker op bij Fortnite-geruchten. Dit keer zou het gaan om een Poker Face-emote die je kunt syncen met vrienden.

Halloween

Tijdens het komende seizoen is het Halloween en het zou gek zijn als Fortnite daar niets mee zou doen. We gokken op een nieuwe editie van Fortnitemares waarin je weer zombies moet knallen en spooky versies van beroemde skins. Ook zullen zeker de huizen in de stadjes op de kaart versierd zijn tijdens deze periode. Welke stadjes we tegen gaan komen en hoe het eiland eruit komt te zien, daar weten we op dit moment nog even niks over. Gelukkig is het al bijna 18 september.