Het Fuck You-pak van Conor McGregor

conor maakt een statement

Op 26 augustus nemen bokser Floyd Mayweather en UFC-vechter Conor McGregor het tegen elkaar op in een waarschijnlijk zeer spectaculair gevecht. Tijdens één van de persconferenties baarde MCGregor opzien met een bijzonder krijtstreeppak.

Op het eerste gezicht leek dit een gewoon pak, maar wie van dichtbij keek, zag dat de krijtstreep behoorlijk beledigend was. Deze bestond namelijk uit een lange reeks met de woorden Fuck You. Op deze manier maakte Conor McGregor een behoorlijk statement tegen zijn opponent.

Beledigen

Ontwerper David August Heil bleek de stof al een tijd geleden te hebben ontworpen en was aan het wachten tot het perfecte moment om er een pak van te maken. Conor McGregor bleek daarvoor de ideale kandidaat. McGregor staat bekend om zijn goede kledingstijl en zijn liefde voor het beledigen van zijn tegenstander.

Na de persconferentie vroegen velen zich af of dat geweldige pak ook te koop was. Aan die vraag kan David August Heil nu voldoen. Voor $6500 kun je een eigen exemplaar aanschaffen. Deze zal dan speciaal op maat worden gemaakt. De levertijd is daarom 12 tot 15 weken.

voor de keiharde zakenman

F*ck You