Handige cadeaus voor wie alles al heeft

kerstcadeau

Cadeaus geven is nog leuker dan cadeaus krijgen, maar hoe kies je nu een cadeau voor iemand die zegt dat ie alles al heeft, geen opvallende hobby’s heeft en te oud is voor speelgoed? Wij hebben een aantal praktische cadeaus voor een zacht prijsje op een rij gezet. Zo kun je ook je schoonvader, tante of grootouder blij maken.

Telefoonhouder voor op de fiets

Wie houdt er nou niet van fietsen? Precies! De kans is groot dat degene voor wie jij een cadeau moet bedenken graag op de fiets zit. Een telefoonhouder fiets is dan superhandig. Met zo’n houder is de telefoon altijd binnen handbereik, maar dan wel op een veilige manier. Perfect om een route op af te lezen of om een muziekje op te zetten.

Waterfles

Wie regelmatig van huis is, kan altijd wel een hervulbare waterfles gebruiken. Ze zijn verkrijgbaar is alle soorten en (for)maten. Het beste is om te kiezen voor een fles die niet van plastic is gemaakt, aangezien deze minuscule plasticdeeltjes afgeeft. Gezonder is om te kiezen voor een metalen fles. Er zijn ook exemplaren te koop waarin koffie of thee lang warm blijft.

USB-C Kabel

Steeds meer en meer mobiele apparaten worden opgeladen met een zogenaamde USB-C kabel. Heb je te maken met iemand die gek is op gadgets of veel spelletjes speelt op telefoon of tablet, dan is zo’n kabel helemaal niet zo’n gek cadeau. Zeker als je kiest voor een exemplaar die lekker lang is. Hiermee overbrug je heel mooi de afstand tussen stopcontact en bank.

Gereedschap

Goed gereedschap is altijd welkom. Zelfs als de ontvangende partij dat niet eens van zichzelf weet. Een goede schroevendraaier, hamer, tang of schaar kan iedereen gebruiken. Kijk eens goed rond bij de bouwmarkt voor bijvoorbeeld een standaard schroevendraaier, maar dan de mooiste je kunt vinden. Of ga naar een kookwinkel voor een goede schaar of een goed mes.

Insectenhotel

Iedereen met een tuin of balkon heeft plaats voor een insectenhotel. Door zo’n kastje op te hangen of neer te zetten draag je een klein, maar nuttig steentje bij aan de natuur. Wie wil dat nou niet? Precies! Met zo’n hotel maak je niet alleen vrienden of familie blij, maar ook de dieren rond ons huis.