Geef een boom cadeau met Treedom

Treedom

De feestperiode staat weer voor de deur. Tijd voor cadeaus! Maar wat geef je iemand die niks kan verzinnen of alles al heeft? Wij tippen Treedom, een cadeau in de vorm van een boom.

Met Treedom schenk je iemand een echte boom. Dit originele cadeau is niet alleen leuk om te krijgen, maar is tegelijkertijd ook een prachtig geschenk voor onze planeet. Een boom planten met Treedom heeft namelijk een positieve invloed op het milieu. Bovendien steun je er ook meteen lokale boeren mee.

Wanneer Treedom een boom plant, gebeurt dat telkens in samenwerking met ngo’s en lokale boeren. Deze boeren plukken letterlijk en figuurlijk de vruchten van jouw aankoop. Dankzij Treedom krijgen ze namelijk een extra inkomen én worden ze getraind in boslandbouw.

Origineel cadeau

Je kan je boom cadeau doen aan wie je maar wil, overal ter wereld, samen met een gepersonaliseerd bericht. Zeker in deze tijden, wanneer je niet iedereen fysiek kunt zien, is het leuk om iemand te verrassen met een bijzonder cadeau.

Het schenken van een boom is gauw gepiept. Via de website van Treedom kun je eenvoudig een gepersonaliseerde boom laten planten. Je kunt zelf kiezen in welk van de deelnemende landen de boom wordt geplant. Na aankoop ontvang je allerlei extra informatie over de boom en de omgeving waar hij staat. Het is trouwens ook leuk om een boom aan jezelf cadeau te doen.

Over Treedom

Treedom werd in 2010 in Florence opgericht. Sinds die tijd zijn er al meer dan 1,25 miljoen bomen geplant in 17 landen. Dit in kleine, duurzame bosbouwprojecten, waarmee meer dan 360 miljoen kg CO2 wordt gecompenseerd en meer dan 72.000 boeren worden ondersteund. Alle bomen worden gefotografeerd en voorzien van een geolocatie, zodat iedereen die een boom aankoopt, regelmatig informatie krijgt over het project waartoe hun boom behoort.

Treedom

Treedom

Treedom

Treedom

Treedom