Ontdek de mogelijkheden van houtlook tegels

houtlook tegels

Houtlook tegels zijn immens populair op dit moment. Dit is niet zo vreemd, houtlook tegels hebben de look en feel van een houten vloer en hebben vele voordelen ten opzichte van een echte houten vloer.

Een houtlook tegel is een keramische tegel die speciaal ontworpen is om de tegel eruit te laten zien als echt hout. Het is vaak verkrijgbaar in planken, zoals echt hout, maar ook in andere vormen, zoals bij reguliere tegels. Kies voor deze prachtige en toch duurzame keramische tegels en geef je woning of bedrijfspand de uitstraling die het verdient.

Voordelen van Houtlook tegels

De sterkte en duurzaamheid zijn de grootste voordelen van houtlook tegels. Met deze keramische tegels kun je bijna elke uitstraling bereiken, inclusief unieke vormen, kleuren en nog veel meer. Een houtlook tegelvloer of -wand gaat zo lang mee (en kost vaak minder dan echt hout) dat het op de lange termijn een goede investering is. Bovendien is een houtlook vloer zeer onderhoudsvriendelijk, deze hoeft namelijk nooit bijgewerkt te worden (perfect voor huizen met kinderen of huisdieren!), is eenvoudig schoon te houden en is tevens te verwerken met vloerverwarming.

Groot assortiment houtlook tegels

Bij Totaaltegel beschikken wij over een groot assortiment houtlook tegels. Ons assortiment bestaat uit tegels van verschillende formaten, diktes, tinten en motieven. Daarnaast hebben wij houtlook tegels die gebruikt kunnen worden voor de vloer en wand, en geplaatst worden in de woonkamer, badkamer en zelfs in de tuin. Dit is één van de voordelen van het gebruik van houtlook in plaats van echt hout. De tegels mogen nat worden, zonder dat het afbreuk doet aan de duurzaamheid. Kijk wel even goed of de tegel van je keuze ook geschikt is voor het beoogde gebruik. De kosten van een houtlook tegel zijn afhankelijk van de kwaliteit, het type en de duurzaamheid van de tegel. Bij Totaaltegel hebben we houtlook tegels in verschillende prijsklassen.

Een tijdloze stijl

Houtlook tegels zijn een perfecte keuze die een veelzijdige oplossing bieden voor elke omgeving en toepassing (vloeren, wanden en werkbladen). Van strakke effecten tot de meer versleten en verweerde looks, onze houtlook collectie heeft een uitgebreid en divers aanbod welke bij elke stijl past. Moderne en functionele tegels die eruitzien als hout zijn het resultaat van een zorgvuldige studie van de trends in het interieurontwerp, gecombineerd met grondig materiaalonderzoek. De steeds geavanceerdere productietechnologieën zijn in staat om dit kostbare materiaal van de meest mooie looks te voorzien.

Houten tegels kopen bij Totaaltegel.nl

Houtlook tegels kopen, doe je bij Totaaltegel. Door onze directe import ben je verzekerd van A-kwaliteit tegels tegen uiterst scherpe prijzen. Wij hebben een groot assortiment houtlook tegels met diverse patronen, afmetingen en uitstralingen. Wil je ons assortiment houtlook vloertegels werkelijk komen bekijken en voorzien worden van een persoonlijk advies? Kom dan langs in één van onze showrooms in Vianen of Hegelsom. Hier hebben wij een groot assortiment houtlook vloertegels in volvlakken tentoongesteld.