Jim Bachor repareert gaten in de weg op prachtige wijze

artistieke reparatie

Bij een gat in de weg of de stoep kun je het beste contact opnemen met de gemeente. De kans is groot dat ze binnen een paar dagen het probleem hebben opgelost. In de Verenigde Staten gaat het helaas niet zo snel als bij ons, maar daar hebben ze gelukkig Jim Bachor.

Deze kunstenaar uit Chicago repareert de ‘potholes’ eigenhandig, maar laat daarbij wel een signatuur achter in de vorm van een kleurrijk mozaïek. In zijn woonplaats is Bachor al een cultheld vanwege zijn prachtige reparatiewerken, dus nu is New York aan de beurt.

Trump

Waar Bachor in Chicago vooral bekend is vanwege zijn mozaïeken van gesmolten ijsjes en boeketten is het onderwerp in New York wat somberder van aard. De inwoners van The Big Apple kregen insecten, een dode rat en een portret van Donald Trump. Maar alles is beter dan een gat waar je lelijk over kunt struikelen.

In tegenstelling tot Chicago, waar de lokale overheid besloot om het werk van Jim Bachor intact te houden, waren de meeste werken in Manhattan en Brooklyn na een paar dagen al verwijderd. Via de website van Jim Bachor is er ook werk te koop.

artistieke reparatie

artistieke reparatie

artistieke reparatie

artistieke reparatie

artistieke reparatie

artistieke reparatie