Nieuwe shirts voor het Nederlands Elftal

nieuwe shirtjes

Nederland doet jammer genoeg niet mee op het WK Voetbal deze zomer. Toch komt Nike met 2 gloednieuwe shirts voor Oranje en we moeten zeggen dat ze echt heel mooi zijn.

Misschien dat een nieuw shirt ook kan zorgen voor een frisse start van het Nederlands Elftal. De laatste wedstrijden waren best goed. Hopelijk kan de stijgende lijn de komende tijd worden voortgezet. Zeker als je bedenkt dat de kwalificatie voor het EK 2020 met de Nations League een heel lang traject gaat worden. Eerst wachten in mei en juni Slowakije en Italië voor oefenwedstrijden.

1988

Het nieuwe thuisshirt is vanzelfsprekend oranje van kleur. Op de mouwen zijn de kleuren wat speelser en dynamischer. Het shirt voor uitwedstrijden is lichtblauw en bevat verwijzingen naar het jaar 1988. Een zeer succesvol jaar voor het Nederlands voetbal met een overwinning voor Oranje op het EK en het behalen van de Europacup I door PSV.

Vanaf 26 april is het thuisshirt te koop. Het uitshirt volgt op 17 mei. Bekijk ook de mooiste voetbalshirts voor het komende WK.

nieuwe shirtjes

nieuwe shirtjes

nieuwe shirtjes

nieuwe shirtjes