Dit zijn de nieuwe sneakers van Balenciaga

Sneakers van Balenciaga

Luxemerk Balenciaga zet op dit moment de toon als het om het ontwerp van sneakers gaat. De veelbesproken Triple S kent net zoveel fans als haters, maar inspireert ook de traditionele merken. Voor dit najaar heeft ontwerper Demna Gvasalia een nieuwe schoen ontworpen.

Dit (nu nog) naamloze model doet sterk denken aan sportieve hikingschoenen van merken als Salomon. Deze zie je steeds meer in het modebeeld verschijnen. Ook grote namen als Nike en adidas verleggen de focus naar dit soort modellen. De kans is groot dat, als Balenciaga met deze schoen op de markt komt, de hype grootse vormen aan zal nemen.

Dubbele rij veters

Ook dit model is opvallend, maar minder groot en lomp dan de Balenciage Triple S. De belangrijkste overeenkomst is dat ook deze sneaker opgebouwd lijkt uit verschillende soorten schoenen. Bij de Triple S zag je dat vooral terug in de zool. Bij deze zit het vooral in de vele lagen in het bovenwerk en de dubbele rij veters. Zoals je op de foto’s kunt zien, zal de schoen in meerdere kleuren op de markt komen.

Sneakers van Balenciaga

Sneakers van Balenciaga

Sneakers van Balenciaga