Nooit meer je spullen kwijt dankzij de Fresh ’n Rebel Smart Finder

Fresh n Rebel Smart Finder

Ben jij zo’n type dat altijd spullen als sleutels of portemonnees kwijt is? Of reis je veel en wil je je tassen en bagage beter beschermen? Dan is de Smart Finder van Fresh ’n Rebel echt iets voor jou.

De Smart Finder is een handige en compacte gadget die je eenvoudig ergens aan een tas of sleutelbos vastmaakt of ergens in een koffer of portemonnee stopt. Je kunt de Smart Finder zelfs vastmaken aan je fiets of aan de halsband van je hond. Mogelijkheden genoeg. Wil je vervolgens weten waar je dierbare voorwerp (of huisdier) is, dan kun je met behulp van de Apple Zoek Mijn-app de Smart Finder opsporen. Je krijgt dan in de app de exacte locatie te zien en je kunt vervolgens ook nog de Smart Finder geluid laten maken. Je bent zo nooit meer iets kwijt.

Opvallend accuraat

De Fresh ’n Rebel Smart Finder maakt gebruik van het netwerk van Apple om je spullen te lokaliseren. De Smart Finder verzendt een (beveiligd) Bluetooth signaal dat wordt opgepikt door apparaten in het Zoek Mijn netwerk (iPhones, iPads, Macs, etc.). Deze apparaten versturen de locatie van jouw Smart Finder terug naar jouw Apple device. Spot de Smart Finder op de kaart in de Zoek Mijn app en vind gemakkelijk jouw verloren items terug. We hebben het uitgebreid getest en het werkt erg goed. De locatie is vaak opvallend accuraat.

Op afstand werkt de app dus heel goed, maar ben je juist in huis je spullen kwijt dan is de pieptoon van de Smart Finder een uitkomst. Via de Zoek Mijn-app laat je de Smart Finder een geluid afspelen en je weet in no time waar je sleutels, tas of portemonnee zijn gebleven. Hierdoor is de Smart Finder ook een perfect cadeau voor vergeetachtige types in je omgeving. Het mooie hierbij is dat je de Smart Finder op verschillende manieren kan bevestigen. Bij aanschaf krijg je namelijk twee bumpers. Een reguliere die zorgt dat de Smart Finder tegen een stootje kan en eentje die je als sleutelhanger kan gebruiken.

IP67

Met de bumpers is de Smart Finder ook nog eens water- en stofdicht (IP67). Als je de bumper verwijdert, kun je heel eenvoudig de gadget open maken om de batterij (CR-2032) te vervangen. Een batterij gaat 8 maanden mee en via de Zoek Mijn-app kun je zien hoe vol de batterij is. Ook handig is de optie om iets als verloren op te geven als je het echt kwijt bent. Andere gebruikers van de Zoek Mijn-app krijgen dan een melding als jouw verloren tas of koffer door hun is gevonden. Zij kunnen je dan een bericht sturen.

Het hele idee en de techniek van de Smart Finder is natuurlijk gebaseerd op de AirTag van Apple. Er is echter een aantal redenen om voor Fresh ’n Rebel te kiezen. Zo is de Smart Finder beduidend goedkoper dan de AirTag. Daarnaast kun je kiezen uit een aantal mooie kleuren en tot slot: Fresh ’n Rebel is een sympathiek bedrijf uit Rotterdam.

Fresh n Rebel Smart Finder

Fresh n Rebel Smart Finder

Fresh n Rebel Smart Finder

Fresh n Rebel Smart Finder

Fresh n Rebel Smart Finder