Sam Barksy breit truien die passen bij de plekken die hij bezoekt

dit is Sam Barsky

Hoe fijn is het als je twee van je hobby’s kunt combineren en als bonus daarmee een populair Instagram-account runt? Sam Barsky maakt deze droom waar met behulp van zijn zelfgebreide truien.

Iedere keer als Barksy een reis in het vooruitzicht heeft, maakt hij een trui met daarop iets herkenbaars van de plek die hij gaat bezoeken. Eenmaal op reis trekt hij vol trots de trui aan en maakt een selfie op de locatie die matcht met zijn breiwerk.

Tower Bridge

Op Instagram kun je volgen waar Sam Barksy allemaal komt en wat voor creatief ontwerp hij daarbij bedacht heeft. Denk aan truien met de Eiffeltoren (maar dan wel die in Las Vegas), de palmbomen van Venice Beach, de Klaagmuur in Jeruzalem of de Tower Bridge in Londen.

Alhoewel het breien van een trui best een knap werk is, blinken de ontwerpen van Sam Barksy niet enorm uit vanwege de realistische afbeeldingen. De charme zit juist in het feit dat jij en ik met een beetje creativiteit en doorzettingsvermogen ook zulke truien kunnen maken. Opvallend is ook dat de truien korte mouwen hebben, iets wat je niet zo vaak ziet.

https://www.instagram.com/p/Bg7YpT9HUBt/

https://www.instagram.com/p/Bcno9cZgvfm/

https://www.instagram.com/p/BdoW8U9HIYr/

https://www.instagram.com/p/BfZzk_EnCY-/

https://www.instagram.com/p/Bfv-ZVVHzHK/

https://www.instagram.com/p/BeOv745n6GK/