Geslaagde samenwerking tussen Supreme en Lacoste

lekker jaren 80, Supreme en Lacoste

Alles wat Supreme tegenwoordig aanraakt, lijkt in goud te veranderen. Vandaar dat heel veel merken maar al te graag met het New Yorkse streetwearlabel samenwerken. Dit keer is Lacoste de gelukkige.

Zoals wel vaker duikt Supreme in de archieven van een merk en komt dan met mooie en bijzondere items tevoorschijn. Lacoste beleefde in de jaren 80 een enorme bloeiperiode. De kledingstukken uit die tijd zijn nu weer verkrijgbaar. Zij het met het woord Supreme toegevoegd of met een logo dat net wat anders is.

Een complete outfit uit deze Supreme x Lacoste-collectie is misschien teveel van het goede, maar de losse items zijn stuk voor stuk erg goed. Opvallend zijn de trainingspakken met een asymmetrische print. Mocht je niet van trainingspakken houden, dan kun je natuurlijk gewoon alleen het jasje dragen.

Kabeltrui en rugbyshirt

De mooiste items zijn echter degene die het Lacoste-gevoel van vroeger oproepen. Bijvoorbeeld de kabeltrui, het rugbyshirt en de sweater en korte broek in pastelkleuren. Topstuk is het Harrington Jacket, een klassieke zomerjas die eigenlijk nooit uit de mode raakt.

Supreme x Lacoste is vanaf 18 maart te koop via de winkels van Supreme (Londen, Parijs, New York en LA) of via hun online webshop.

lekker jaren 80, Supreme en Lacoste

lekker jaren 80, Supreme en Lacoste

lekker jaren 80, Supreme en Lacoste