Lacoste en le FLEUR* lanceren gezamenlijke collectie

Lacoste x Le Fleur* 2023
Het Franse modehuis Lacoste is een samenwerking aangegaan met le FLEUR*. De uniseks collectie weerspiegelt de unieke kijk op de wereld van le FLEUR*, maar laat tegelijkertijd ook de klassieke signatuur van Lacoste zien.

In 2019 werkten le Fleur* en Lacoste al eerder samen aan een capsule collectie. Deze werd destijds door Tyler, The Creator (hoofd van het label le FLEUR*) gepresenteerd tijdens de French Open. Die eerste collectie gaf al een voorproefje van de mogelijkheden die ontstaan als de verschillende werelden van de merken samenkomen. De nieuwe collectie gaat weer een stapje verder.

Klassiekers van Lacoste met een unieke twist

Zoals gezegd weerspiegelt de collectie de buitengewone visie van le FLEUR*, terwijl het wereldberoemde, klassieke design van Lacoste er naadloos in is verwerkt. Zo zien we knitwear in de vorm van een spencer met V-hals, een vest met kabels en een geribbeld poloshirt. Verder bestaat de collectie uit traditionele polo’s met een co-branded le FLEUR* Lacoste krokodillenpatch. Ook is er een twill jacquard set met een Harrington jasje. Dit aangevuld met basics, zoals een appliqué T-shirt. Tot slot zijn er sieraden in de vorm van sterling zilveren kettingen en armbanden met een vergulde Lacoste krokodillensluiting met het merk le FLEUR*.

De collectie is sinds 11 oktober te koop bij geselecteerde Lacoste verkooppunten, lefleur.la en lacoste.com, alsook bij de speciale, gelimiteerde Lacoste x le FLEUR* winkelruimte op de Champs-Elysées in Parijs.

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023

Lacoste x Le Fleur* 2023