Stern Pinball bouwt serie Led Zeppelin-flipperkasten

Flipperkastfabrikant Stern Pinball is een samenwerking aangegaan met de legendarische rockband Led Zeppelin. Het resultaat is een serie van 3 flipperkasten in de stijl van de band.

Elke flipperkast verwijst naar de legendarische albums en nummers van de band uit de periode 1968 tot 1980. Het verschil zit ‘m in het uiterlijk en in de mogelijkheden tijdens het spel. Zo is er een Pro, een Premium en een Limited Edition. Het verschil tussen de Pro en de Premium zit vooral in de aanwezigheid van een zogenaamde Electric Magic™ toy. Dit is een platform dat in het midden van het speelveld kan verschijnen en door middel van magneten zijn invloed op het spel uitoefent.

Originele muziek

De Limited Edition is verkrijgbaar in een oplage van slechts 500 stuks. Hierbij hebben alle onderdelen een upgrade gekregen. Waaronder een beter speakersysteem, duurder glas en een genummerd certificaat. Alle modellen uit de serie bevatten overigens originele muziek van Led Zeppelin waaronder Whole Lotta Love, Kashmir, Immigrant Song en Good Times Bad Times.

Led Zeppelin flipperkast
Pro
Led Zeppelin flipperkast
Premium
Led Zeppelin flipperkast
Limited Edition