Transformeer je slaapkamer met een nieuw bedframe

Tips voor het inrichten van jouw slaapkamer

Het bed is natuurlijk het belangrijkste meubelstuk in jouw slaapkamer. Het is het meubelstuk waar jij in je slaapkamer het meeste tijd op doorbrengt en waar het oog direct naartoe getrokken wordt. Het juiste bed frame is niet alleen het centrale punt van je kamer, maar zet ook de toon voor de ruimte. Met een nieuw bed frame kun jij dan ook gemakkelijk het hele uiterlijk en gevoel van jouw slaapkamer veranderen. In dit artikel lees je meer over hoe je met het bedframe in jouw kamer kunt spelen om je slaapkamer een vernieuwend uiterlijk te geven.

Breng meer leven in je huidige bedframe

Ben je tevreden met het bedframe dat momenteel in je slaapkamer staat, maar wil je toch voor vernieuwing in de slaapkamer? Dan kun je met verschillende accessoires en bijvoorbeeld verlichting een nieuw uiterlijk aan het centrale punt van jouw slaapkamer geven. Hang bijvoorbeeld een leuke nieuwe lamp boven je bed, koop nieuwe sierkussens voor op het bed, of koop een nieuw dekbedovertrek met een verrassend kleurtje. Het is altijd leuk om te spelen met vormen, kleuren, verschillende maten, en materialen. Combineer je vierkante kussens bijvoorbeeld met wat ronde kussens. Ook kun je altijd een mooie sprei aanschaffen. Een sprei met een grof gebreid uiterlijk trekt altijd wel de aandacht naar het bed!

Een nieuw bed frame

Wil je toch een nieuw bed frame? Met een nieuw bed frame kun je het uiterlijk van jouw slaapkamer volledig veranderen. Zo kun je bijvoorbeeld met een stalen bed frame jouw slaapkamer een modern en minimalistisch uiterlijk geven. Je kunt er echter natuurlijk ook voor kiezen om van jouw nieuwe bedframe een echt statement piece in je kamer te maken. Ga voor een bedframe in een opvallend kleurtje, of met een groot hoofdbord om echt de aandacht te trekken. Kortom, je kunt met een nieuw bed frame de hele vibe van jouw kamer veranderen. Er zijn enorm veel verschillende bedframes online te bestellen.

Kies het juiste bed frame

Omdat het bedframe het centrale punt in je kamer vormt, is het belangrijk dat je de juiste kiest. Let hierbij dus niet alleen op het uiterlijk van je bed frame, maar ook op de praktische kanten van het meubelstuk. Kijk bijvoorbeeld of het bed frame stevig is. Stalen bedframes zijn bijvoorbeeld vaak erg stevig, en staan mooi in de kamer. We zijn tegenwoordig veel bezig met duurzaamheid, en de duurzaamheid van het product is ook belangrijk. Verder is het een goed idee om te letten op of het in elkaar zetten van het bed niet te ingewikkeld is.

Het bed is het centrale punt van de kamer en trekt veel aandacht. Geef je bed meer leven met accessoires of verander het hele uiterlijk van je slaapkamer met een nieuw bed frame. Let daarbij ook op de praktische zaken wanneer je een nieuw meubelstuk uitzoekt!