ADE Golf: feestje op de golfbaan

ADE Golf
Foto’s: ADE Golf

Het ADE is meer dan feestjes in de clubs van Amsterdam. In de zogenaamde randprogrammering zijn ook bijzondere pareltjes te vinden. Wij tippen je graag ADE Golf op 20 oktober: een feestje én een netwerkevent op de golfbaan van The International.

ADE Golf (voluit: ADE Golf Tournament) is een exclusief evenement voor (dance) music professionals uit de hele wereld. Heerlijk ontspannen op de green kan iedereen informeel netwerken en tegelijkertijd de krachten meten. Tijdens het ADE Golf Tournament valt namelijk ook het een en ander te winnen. Bij het slaan van een hole-in-one scoor je bijvoorbeeld een Porsche Taycan.

Eric Keijer, mede-organisator: “ADE Golf is meer dan een golfuitje; het is een minifestival op de greens. Terwijl deelnemers zich een weg banen over de golfcourse, kunnen ze genieten van lekker eten, cocktails en de beats van gerenommeerde DJ’s, allemaal strategisch geplaatst rondom de 18 holes. Dit alles zorgt ervoor dat de dag evenveel draait om het bevorderen van contacten en het opbouwen van relaties als om golfen en entertainment.”

Bij een ADE-feestje hoort natuurlijk een line-up. In dit geval zijn dat DJ Chuckie, Michael Mendoza, Whoisjody?, Hans Nichritz, Sander van Ouden, Shannon Delani, DJ Janine, YAX.X, Brian S en MC Lee Grant. Er kan dus zeker ook gedanst worden tijdens ADE Golf. Daarnaast zijn er ook mooie samenwerkingen opgezet met partners. We noemden al Porsche Centrum Amsterdam, maar er is nog veel meer.

Partners

Pernod-Ricard is prominent aanwezig op het evenement met een cocktailbar en een intrigerende twist; test je precisie en win een prijs door “closest-to-the-bottle” te spelen op de Absolut (Vodka) hole. Samsung levert de schermen en leaderboards voor de live feed van de hole-in-one competition. Nike zal niet alleen alle deelnemers voorzien van passende golf tenues, maar ook exclusieve prijzen weggeven. Cobra Golf introduceert een spannende dimensie met de wedstrijd “The Longest Drive”, waarbij deelnemers de kans krijgen een prijs te pakken voor hun krachtige swings. Bovendien biedt Cobra Golf fitting-sessies en trainingsmogelijkheden op de driving range, zodat golfliefhebbers van elk niveau kunnen genieten van dit unieke evenement.

De samenwerking tussen ADE Golf en het populaire Hypebeast/Hypegolf platform, met maar liefst 58 miljoen maandelijkse bezoekers, zorgt voor een enorm online bereik van het evenement en presenteert deelnemers en hun merken op een wereldwijd podium. Tevens zal het toernooi aandacht vragen voor de non-profit organisatie OnlyFriends. Only Friends is een sportvereniging voor jongeren en kinderen met een beperking.

ADE Golf

ADE Golf

ADE Golf