Appartement vol design en kunst in Oostende

Paradis Apartment
Foto’s: Frederik Vercruysse

Ben je op zoek naar een unieke plek voor een (korte) vakantie of een weekend weg? Denk dan eens aan Paradis Apartment in Oostende. Dit prachtige appartement heeft uitzicht op zee én staat vol met kunst en design. Wat wil je nog meer?

Paradis Apartment is een initiatief van Albane Paret en Micha Pycke, die samen het PR- en communicatiebureau Club Paradis runnen. De liefde voor Oostende (waar Albane is geboren) en die voor de zee, design, kunst en hospitality hebben gezorgd dat het appartement nu een feit is. Het appartement is gelegen op de zeedijk van Oostende, met prachtig zicht op de haven en de pier en kan zowel verhuurd worden voor korte en lange (vakantie)verblijven, als voor evenementen, vergaderingen en fotoshoots.

Alles te koop

Bijzonder aan een verblijf op deze plek is dat alles wat in het appartement te vinden is ook te koop is. Hiervoor werd samengewerkt met verschillende makers, designers, kunstenaars, galeries en merken, voornamelijk uit België. Om de 6 à 8 maanden zal het interieur vernieuwd worden, zodat ook voor terugkerende gasten iets nieuws valt te ontdekken. Het concept is ook een eerbetoon aan mensen als Leo Castelli, Hans Ulrich Obrist en Gavin Brown, die allemaal hun carrière in de kunstwereld begonnen door tentoonstellingen en presentaties te cureren in hun eigen woonruimtes, zoals hun woonkamer, keuken en zelfs hotelkamers.

​In het appartement vind je stukken terug van Coseincorso, destroyers/builders, HAY, LERRY ceramics, Middernacht & Alexander, Bernard Dubois, Christoph Hefti, Lukas Gschwandtner, MANIERA Gallery, Muller Van Severen, Rooms Studio, STACK, Tekla, Valerie Objects and Vormen. De keuken is ontworpen door Atelier Ternier. De kunstwerken van John Baldessari, Nathalie Du Pasquier, Sam Durant, Armen Eloyan en Max Pinckers zijn allemaal edities van artlead.

Op de website van Paradis Apartment en op Instagram vind je meer informatie over het appartement en kun je ook direct een reservering maken voor een verblijf in het heerlijke Oostende.

Paradis Apartment

Paradis Apartment

Paradis Apartment
Paradis Apartment is een initiatief van Albane Paret en Micha Pycke, oprichters van Club Paradis, een gespecialiseerd PR- en communicatiebureau dat werkt op het gebied van kunst, design, architectuur en hospitality.