Eigentijdse kampeermeubelen van Carhartt WIP en Helinox

CarharttWIP x Helinox

Carhartt WIP is opnieuw een samenwerking aangegaan aan met Helinox. Het Koreaanse merk dat bekend staat om zijn lichtgewicht, draagbare kampeermeubelen. De collectie bestaat uit items die goed van pas komen nu de zomer officieel is gestart.

De samenwerking bestaat dit jaar uit drie items: een draagbare stoel, een draagbare werkplek en een boxvormige luifel. Elk item is voorzien van de Camo Tide-print van Carhartt WIP en heeft een co-branded geweven label. De spullen zijn perfect voor een dagje strand, park of camping. Laat die mooie dagen maar komen!

Stijlvolle ligstoel

Allereerst is er de Sunset Chair. Deze stoel is makkelijk opbergbaar, licht van gewicht en heeft een hoge rugleuning om de gebruiker meer ondersteuning te bieden. De stoel is gemaakt van een aluminiumframe en een stevig doek van polyester. Ook is de Sunset Chair voorzien van een zijvak in mesh en een kussenhouder.

Bijzonder buitenkantoor

De Tactical Field Office M is een handig item voor mensen die hun werk in de buitenlucht willen doen. Het is gemaakt van dezelfde materialen als de Sunset Chair en dient als een lichtgewicht werkplek die snel ingepakt en vervoerd kan worden. De Tactical Field Office is voorzien van een 15 liter-draagtas en een bijzettafel. Bovendien is hij modulair, zodat je hem op verschillende manieren kunt opzetten.

Multifunctionele luifel

Tot slot is er de Royal Box Shade. Dit is een grote, boxvormige structuur waarin meerdere mensen passen en die bescherming biedt tegen de zon en andere weerelementen. Royal Box Shade heeft intrekbare zijpanelen die je kunt aanpassen voor meer bescherming of luchtcirculatie, afhankelijk van de weersomstandigheden. Hij biedt zonnebescherming van factor 50+ dankzij de polyester ripstop stof. Het lichte aluminiumframe kan snel worden gemonteerd en is ook gemakkelijk te verplaatsen. De Royal Box Shade wordt geleverd met een bijpassende draagtas, scheerlijnen en J-haringen.

Helinox for Carhartt WIP is verkrijgbaar in de Carhartt WIP-winkels en -webshop en in de Helinox Korea-winkels en -webshops.

Helinox for Carhartt WIP Sunset Chair : €219,-
​Helinox for Carhartt WIP Tactical Field Office M: €239,-
​Helinox for Carhartt WIP Royal Box Shade : €449,-

CarharttWIP x Helinox

CarharttWIP x Helinox

CarharttWIP x Helinox

CarharttWIP x Helinox

CarharttWIP x Helinox

CarharttWIP x Helinox