Prachtige B&B met meubels van Functionals

Functionals

In Wintelre, gelegen op zo’n 20 minuten afstand van Eindhoven, vind je Bed + Barn Bruurs. Eigenaren Susan en Frans Bruurs toverden hun schuur om tot een prachtig gastenverblijf. Een deel van de meubels bestaat uit tijdloze klassiekers van het Nederlandse merk Functionals.

Zo’n tien jaar geleden besloten Susan en Frans Bruurs met hun gezin te verhuizen naar de boerderij waar Frans is opgegroeid – een prachtige plek op het Brabantse platteland. Al gauw bleken Susan en Frans zoveel van het plattelandsleven te houden, dat ze dit graag met anderen wilden delen. Ze renoveerden de schuur op hun terrein volledig en maakten er een guesthouse van: Bed + Barn Bruurs. Het interieur bestaat uit serene kleuren en chique doch eenvoudige meubels.

Oog voor detail

Aan het gastvrije en gezellige verblijf werden verschillende stukken van Functionals toegevoegd. Zo vind je onder andere de Lloyd Bench, de Wendela Chair en de Lloyd Table terug. Susan zegt dat ze heeft gekozen voor meubels van Functionals, omdat ze zowel stevig als eenvoudig zijn en gemaakt met oog voor detail. Ze passen perfect bij de landelijke sfeer van het verblijf. Daarnaast zijn de meubels, zoals de naam van het bedrijf al aanduidt, erg functioneel. Laat je vooral inspireren!

Functionals

Functionals

Functionals