Bijzonder keramiek van Seth Rogen voor Houseplant

Bijzonder keramiek van Seth Rogen voor Houseplant
Foto’s: Seth Rogen/Houseplant

In zijn vrije tijd is acteur Seth Rogen de laatste tijd druk bezig met keramiek. Hij ontwerpt en maakt vazen, potten en asbakken. Vaak met organische vormen en opvallende kleuren. Voor het eerst is nu origineel werk van Rogen verkrijgbaar voor het publiek.

Dit gaat via Houseplants. Dit is het merk van Seth Rogen waar hij allerlei accessoires verkoopt voor rokers en dan de rokers van een goede joint in het bijzonder. Bij Houseplants kun je al terecht voor bijvoorbeeld asbakken die door de acteur zijn ontworpen, maar dit is de eerste keer dat er Seth Originals verkrijgbaar zijn. Uniek werk dus.

Gratis

Het mooie is dat de kunstwerken ter waarde van 2000 dollar per stuk gratis worden weggegeven aan iedereen die zich abonneert op de nieuwsbrief van Houseplant. Helaas is de actie alleen voor inwoners van de VS. Hopelijk komt er ooit ook een internationale actie of krijgen de vazen een release in oplage met wat meer betaalbare prijzen.

De handgemaakte kunstwerken luisteren naar illustere namen als John Spartan, Simon Phoenix, Bodhi en Johnny Utah. Ze vallen op vanwege de bijzondere kleuren en natuurlijk de klodders glazuur aan de buitenkant. Dit geeft de werken een onaardse uitstraling. Op de Insta van Seth Rogen kun je nog veel meer van dit soort keramiek bewonderen.