Nooit meer kiezen tussen friet en pizza

friet + pizza = frietzza Lekker eten laten bezorgen is een heerlijke luxe. Alleen slaat regelmatig de keuzestress toe. Wat gaan we bestellen? Vaak zijn er binnen het huishouden ook nog eens verschillende voorkeuren. Dan is het handig om te weten dat Domino’s je daarbij een handje helpt met de lancering van de Frietzza.

Met de Frietzza komen ze bij Domino’s tegemoet aan de mensen die niet kunnen kiezen tussen friet (of patat) en pizza. De Frietzza is namelijk een pizza waar friet(patat) op zit. Op de vraag vanuit Domino’s of we de Frietzza eens wilden testen hoefden we niet lang na te denken. Vooral de twee pubers hier in huis waren direct enthousiast. Naast de Frietzza mochten we ook de Crispy Oven Fries testen. Op het afgesproken tijdstip op een vrijdagavond stond de bezorger van Domino’s op de stoep met de pizza en de ovenfriet.

Precies genoeg

Normaal gesproken zit er op de Frietzza naast friet(patat) ook tomatensaus, mozzarella, ui, augurk, zachte Franse kaas en bacon. Die laatste hebben we weggelaten omdat we hier in huis allemaal vegetariër zijn. Wat opviel wat dat er inderdaad friet(patat) op de pizza zit, maar niet overdadig veel. Het is eerder verdeeld zoals je ook stukjes paprika op een pizza zou verdelen. Precies genoeg zodat op elke slice wel wat zat. Het feit dat de twee pubers al aanvielen voordat ik een paar mooie foto’s had gemaakt zegt meer dan genoeg.

De gemeenschappelijk conclusie was dan ook dat de pizza erg lekker is. Persoonlijk vond ik vooral de augurk erg fijn. Dat subtiele zuurtje was heel lekker. Over de Crispy Oven Fries was ook iedereen meer dan tevreden. De patat(friet) was heerlijk knapperig en was bestrooid met een lekkere kruidenmix. Mocht je dus niet kunnen kiezen tussen patat(friet) en pizza kun je natuurlijk ook een pizza bestellen en de Crispy Oven Fries er als bijgerecht bij bestellen. Zowel de Frietzza als de Crispy Oven Fries zijn voor herhaling vatbaar.

friet + pizza = frietzza friet + pizza = frietzza