Pizza Hut en IKEA maken samen een pizza-tafel

Als je een pizza laat bezorgen door één van de beroemde ketens dan is de kans groot dat in de doos, bovenop de pizza een soort tafeltje zit. Deze tafel is nu ook in een groot formaat verkrijgbaar bij IKEA.

Het plastic tafeltje moet zorgen dat het beleg, en dan vooral de gesmolten kaas, niet aan de deksel gaat plakken. Kinderen en sommige volwassenen spelen graag met het tafeltje, omdat het zo’n grappig ontwerp is en omdat het iets is wat in eerste instantie niet echt bij een pizza past.

Säva

In samenwerking met Ogilvy hebben IKEA en Pizza Hut in Hong Kong een mooie ode gebracht aan de pizza-tafel. Bij de lokale IKEA in Hong Kong kunnen fans van pizza terecht voor de Säva, een grote versie van het tafeltje. Deze Säva is zo groot dat het echt als tafel in je huis te benutten is. Perfect te gebruiken als je een pizza gaat eten.

Er is goed nagedacht over het ontwerp. Zo is niet alleen de vorm van de pizzatafel overgenomen, maar is deze ook voorzien van het logo van de Pizza Hut. De verpakking van de tafel is gebaseerd op een pizzadoos. Deze tafel is overigens niet de eerste samenwerking tussen de twee bedrijven in Hong Kong. Zo was er onlangs ook al een pizza met de beroemde Zweedse gehaktballetjes.

Pizza Hut x IKEA

Pizza Hut x IKEA

Pizza Hut x IKEA

Pizza Hut x IKEA

Pizza Hut x IKEA

Pizza Hut x IKEA
Pizza met Zweedse gehaktballetjes