Elho maakt bloempot van kunstgras

elho pure grass

Elho introduceert de pure grass pot. De bloempot is beschikbaar in gelimiteerde oplage en heeft een mooi verhaal. Het product is namelijk gemaakt van plastic afval dat vrijkomt bij de productie van kunstgras.

Continu is elho op zoek naar nieuwe samenwerkingen op het gebied van gerecyclede grondstoffen. Het groene merk tovert afgedankt materiaal graag om tot iets moois. Neem nu dus de pure grass-potten. Deze sportieve designcollectie is mede mogelijk gemaakt door de Nederlandse sportvelden. De grondstof die is gebruikt, is namelijk 100% productieafval van kunstgras. En zo is het balletje rond.

Sportvelden

Elho is trots op deze nieuwe recycletoepassing. Tijdens het productieproces van kunstgras komen er afvalstromen vrij die als grondstof (her)gebruikt worden. Dat restafval wordt verzameld en vervolgens verwerkt in de pure grass pot. Dankzij deze unieke grondstof is de elho pure grass zo groen als gras. Net zo’n knalkleur als de sportvelden. De bloempot is zowel geschikt voor binnen als buiten en komt in 2 maten.

Punten scoren

Het is de missie van elho om de natuur in het dagelijkse leven van mensen te brengen. Steeds houden ze hierbij natuur en planeet in hun achterhoofd. Voor elho is plastic meer dan een wegwerpproduct. Het is voor hen zelfs een waardevolle grondstof. Bijvoorbeeld voor deze sportieve designpot, waarin vervolgens een mooie plant kan groeien. Hoe groener hoe beter.

Eerder schreven we ook over de elho vibes-collectie.

elho pure grass

elho pure grass

elho pure grass