Vegan chocoladeletters van Hands Off My Chocolate

Hands Off My Chocolate Sintletter

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat we ons weer tegoed mogen doen aan chocoladeletters! Mocht je willen kiezen voor een duurzaam alternatief kijk dan eens bij het assortiment van Hands Off My Chocolate. Het merk heeft vegan chocoladeletters die ook nog eens makkelijk te breken zijn.

Speciaal voor de sinterklaasperiode heeft Hands Off My Chocolate 2 duurzame, plantaardige chocoladeletters ontwikkeld. Zo is er een letter verkrijgbaar van 85% pure chocolade en eentje van ‘melkchocolade’ met karamel en zeezout. De sinterklaasletters bestaan uit de bekende Hands Off-rondjes en zijn daarom makkelijk te breken. Dat scheelt een hoop gedoe!

Karamel & zeezout

De chocoladeletter met karamel en zeezout is gemaakt op basis van rijstmelk. Hazelnootpraliné zorgt bij deze letter voor de rijke smaak en romige textuur. De chocoladeletter is een spin-off van de recent gelanceerde populaire smaak van Hands Off: Vegan Caramel Seasalt. Het idee achter deze smaak is ontstaan uit idealisme. Hands Off wil namelijk de plantaardige keuze voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Daarnaast houdt het merk wel van een uitdaging. Daarom werd besloten een vegan variant te ontwikkelen van Nederlands populairste chocoladesmaak.

Extra puur

De pure chocoladeletter is gebaseerd op de Seriously Dark-smaak, die al lange tijd een van de meest populaire Hands Off-smaken is. De chocolade bevat 85% cacao en heeft hierdoor een intense smaak. Door de hoge kwaliteit chocolade is deze tegelijkertijd ook mild en romig.

Red Velvet & Cookie Dough

Om de sinterklaasperiode extra feestelijk te maken brengt Hands Off, naast de twee vegan chocoladeletters, ook twee Sintletters uit van haar populairste melkchocoladesmaken: Red Velvet en Cookie Dough. Beide letters zijn 100% natuurlijk en gemaakt van eerlijke, traceerbare cacaomassa.

Rondje voor rondje

Hands Off My Chocolate staat bekend om de rondjesreep die je makkelijk kunt breken. Omdat deze rondjes makkelijk in je mond passen, is het nog fijner eten. Als grapje staat er op de rondjes MINE en op eentje een doorgekruiste YOURS. Oftewel, delen hoeft niet per se.  Eerlijk is eerlijk, dat klinkt als een goed idee!

De Sintletters zijn rond de feestdagen verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Vomar, Plus, Spar en via de webshop van Hands Off My Chocolate. Een letter kost €2,99.

Hands Off My Chocolate Sintletter

Hands Off My Chocolate Sintletter