Hands Off My Chocolate introduceert vegan Bites

Hands Off My Chocolate - Vegan Bites

Er is goed nieuws voor chocoladeliefhebbers die graag voor een plantaardig alternatief kiezen! Sinds deze week liggen er vegan Bites van Hands Off My Chocolate in de schappen van de supermarkt. De Bites zijn er in drie smaken: Peanut, Crispy en Popcorn.

Hands Off My Chocolate is een snelgroeiend merk met een duurzaam en innovatief karakter. Graag laat het, samen met andere chocolademerken, zien dat er echte verandering nodig is op het vlak van duurzame en eerlijke chocolade. Daarnaast wil het de plantaardige keuze voor een zo breed mogelijk publiek toegankelijk maken. Er wordt daarom gekozen voor rijstmelk in plaats van koemelk. Ook is er geen palmolie in de producten verwerkt.

Lekker snacken

En nu zijn er dus vegan Bites verkrijgbaar. Hiermee biedt Hands Off een lekker, duurzaam en vegan alternatief op het gebied van de bite-size chocoladesnacks. Wij zijn geluksvogels, want we kregen de drie verschillende smaken zomaar toegestuurd! Allereerst testten we de smaak Peanut. Deze bestaat uit een geroosterde pinda met daaromheen een romige laag vegan chocolade, voorzien van een gekleurd suikerlaagje. Deze smaak is meteen een goede binnenkomer. Het doet denken aan gele M&M’s, waarvan we vroeger heel wat zakken hebben leeggegeten.

De Crispy variant heeft een luchtige en knapperige kern die is omhuld met vegan chocolade. Net als bij de Peanut zit er een gesuikerd laagje omheen. Deze bestaat uit natuurlijke kleuren, gemaakt van onder andere biet en caroteen. Ook deze Crispy is erg lekker. Als je het qua smaak met iets wilt vergelijken, dan zit het een beetje tussen Smarties en Malthesers in.

En als laatste heb je de Popcorn Bites. Deze bestaan uit popcorn ondergedompeld in vegan chocolade. Zoiets hebben we nog niet eerder op. We moesten even wennen aan de smaak van zout met zoet, maar ook hier was de zak zo weer leeg. Hand Off brengt hiermee twee goede snacks samen voor een filmavondje, want hoe fijn is het om met popcorn én chocolade achterover op de bank te zitten?

Vegan alternatief voor populaire smaken

Hands Off kiest dus voor vegan alternatieven van de meest populaire smaken in de supermarkt. Deze moeten minstens dan net zo lekker, of zelfs lekkerder zijn. Naast de zojuist gelanceerde Bites (waarvan wij de Peanut het lekkerst vinden) bracht Hands Off  eerder dit jaar ook nog drie chocoladerepen op de markt. Daarnaast zullen er tijdens de komende Sinterklaasperiode twee heuse Sintletters in het schap liggen. Volop plantaardige keuze dus voor chocoladefans!

Hands Off My Chocolate - Vegan Bites

Hands Off My Chocolate - Vegan Bites

Hands Off My Chocolate - Vegan Bites