The Good Roll presenteert limited edition Eau de Toilet Spray

The Good Roll - Eau de Toilet

The Good Roll, bekend van het duurzame wc-papier verpakt in vrolijke wikkels, presenteert een nieuw product. Het assortiment wordt uitgebreid met een limited edition Eau de Toilet Spray. De spray zit in een glazen fles en is verkrijgbaar in 2 verschillende uitvoeringen.

Met de limited edition Eau de Toilet Spray wil The Good Roll ieders wc-beleving een stukje aangenamer maken. Omdat iedereen een andere smaak heeft qua design verschijnt de Eau de Toilet Spray in 2 versies. Voor mensen met eclectische wc-interieurs is er een botanische happy jungle look en voor fans van minimalistische toiletruimtes is er een egale variant in pastelroze. Goed om te weten: de geur kwam als ‘zeer aangenaam’ uit de test en is daarom ook heel geschikt om in te zetten als room spray.

Verschillende geurtonen

De spray verspreidt een intense geur met een fluweelzachte touch. Denk hierbij aan een basis van sensuele premium musk die wordt gecomplementeerd door tonen van hout en zoete amber. Het aroma van citrusvruchten zorgt vervolgens voor een frisse boventoon. De parfums voor de spray zijn op basis van natuurlijke etherische oliën (m.u.v. de amber). Fijne bijkomstigheid is dat door het gebruik van plantaardige ingrediënten de geur langer blijft hangen.

Melle Schellekens (medeoprichter van The Good Roll) over de Eau de Toilet Spray: “Er is gekozen voor een aanwezige, maar toch zachte geur omdat het vooral gebruikt zal worden als geurmarkeerder in toiletruimtes. Ook is er gekeken naar een geur die zowel bij mannen als vrouwen geliefd is.”

Herbruikbare fles

Is je spray op? Spoel de glazen fles dan goed om en gebruik hem hierna voor het reinigen van je keuken of badkamer. Je hoeft hiervoor alleen een beetje groene zeep op te lossen in water. Met de spuit maak je vervolgens alles makkelijk schoon.

Goed doen met vegen en sprayen

Dankzij The Good Roll konden mensen al duurzaam vegen met 100% gerecycled toiletpapier. Nu kan daar dus ook duurzaam sprayen aan worden toegevoegd. Van alle producten van The Good Roll gaat 50% van de nettowinst naar het bouwen van toiletten in diverse landen in Afrika. De missie van The Good Roll is namelijk simpel: veilige en schone toiletten voor iedereen!

The Good Roll - Eau de Toilet

The Good Roll - Eau de Toilet