Hydro Flask: geen lauwe drankjes onderweg

Hydro Flask

Tegenwoordig zie je in het straatbeeld veel mensen met een flesje water of een beker koffie. Prima natuurlijk, maar als je wilt bijdragen aan de vermindering van de bergen afval die deze gewoonte oplevert, dan is het een idee om zelf iets mee te nemen. Bijvoorbeeld een isolatiefles van Hydro Flask. Hiermee blijven je drankjes goed koud of warm.

De duurzame isolatieflessen van Hydro Flask zijn in allerlei maten en kleuren verkrijgbaar. De lichtgewicht flessen zijn herbruikbaar. De ene keer vervoer je er bijvoorbeeld limonade in en de andere keer thee. Door de dubbelwandige TempShield-technologie wordt de inhoud van de fles niet beïnvloed door buitenaf. Hierdoor blijft je meegenomen drankje constant van temperatuur. Dat betekent 6 uur warm of 24 uur koud. Erg fijn, want op een lauw drankje zit je meestal niet te wachten.

Stevige fles

De Hydro Flask is verder gemaakt van het sterke en zuivere 18/8 pro-grade roestvrij staal. Ook is er geen BPA in de fles verwerkt. Hierdoor krijgt je drankje geen rare bijsmaak. Verder is de buitenkant van de fles voorzien van een speciale poedercoating. Dankzij deze coating is de fles steviger en ook schokbestendig. Bovendien kun je ‘m om die reden beter vastgrijpen. Heel handig allemaal voor een fles die, hopelijk, vaak mee op pad gaat.

Hydro Flask

Hydro Flask

Hydro Flask