Je eigen natuurhistorisch museum op miniformaat

je eigen museum

Wie droomt er nou niet van het bezit van iets dat heel uniek is. Hans Fex kan met zijn Mini Museum die droom laten uitkomen.

Het project begon op Kickstarter waar Fex geld inzamelde om het Mini Museum te starten. Dat was zo’n succes dat de onderneming ook echt van de grond is gekomen en dat iedereen nu de eigenaar van een miniatuurmuseum kan worden.

Dinosaurusei

Hiervoor verzamelt Hans Fex heel veel unieke materialen die hij vervolgens in kleinere stukken hakt en dan tot een museum verwerkt. Zo’n Mini Museum is dus een plaat van acryl met daarin meerdere unieke items. Denk daarbij aan een stuk palmboom van Antarctica, een stuk van een dinosaurusei, steen van de maan, de tand van een T-Rex, mamoethaar, steenkool uit de Titanic en baksteen van het huis van Abraham Lincoln.

Op de site van Mini Museum kun je op dit moment kiezen tussen 2 verschillende versies. Bij ieder museum krijg je een boek met daarin het achtergrondverhaal bij alle museumstukken. Ook kun je op de website van Mini Museum al meer te weten komen over alle materialen.

het museuum plus boek

enkele onderdelen van het museum

enkele onderdelen van het museum

enkele onderdelen van het museum

enkele onderdelen van het museum