Deze kegelvormige muis kent vele voordelen

moderne muis van Inyeop Baek

Wie veel achter een pc werkt, gebruikt daarbij waarschijnlijk ook een muis. Al jaren is het design van dit apparaat hetzelfde. Volgens ontwerper Inyeop Baek is het de hoogste tijd voor verandering op dit gebied.

De CONE van Inyeop Baek is een moderne update van de muis in een overbekende vorm. De kegelvorm zorgt dat je deze muis net even anders dan normaal gebruikt. Volgens de bedenker neemt je hand tijdens het muizen een veel natuurlijkere positie aan zodat de kans op klachten vele malen kleiner is.

Kwartslag gedraaid

Zo is de hand een kwartslag gedraaid in vergelijking met een normale muis en gebruik je je duim in plaats van wijsvinger om te scrollen. Klikken doe je met meerdere vingers in plaats van met alleen je wijsvinger. De combinatie van dit alles maakt dat CONE ergonomisch veel geschikter is.

Ondanks het andere uiterlijk is er aan de techniek zelf niets veranderd. Je kunt de muis heen en weer bewegen, klikken en scrollen. De verbinding met de computer gaat via Bluetooth en opladen via USB. Het is nu dus alleen nog maar wachten op een fabrikant die iets ziet in dit vernieuwde ontwerp, want de CONE is nog niet in productie en dus nog nergens te koop.

moderne muis van Inyeop Baek

moderne muis van Inyeop Baek

moderne muis van Inyeop Baek

moderne muis van Inyeop Baek