De ideale reisgenoot is de Flux van Samsonite

Samsonite Flux

Een klassieke tip van ervaren reizigers is om altijd zo licht mogelijk te reizen. Dat besparen op gewicht en het voorkomen van gesjouw begint al bij het kiezen van een koffer. Met de lichtgewicht Samsonite Flux Spinner start je al met een voorsprong.

Deze koffer is gemaakt van polypropyleen, een materiaal dat zowel licht als sterk is. De perfecte combinatie van goede eigenschappen. Zo komt de grote Flux Spinner met een inhoud van maar liefst 75 liter op een gewicht van 3.9 kilo. Dit zonder concessies te doen aan comfortabele eigenschappen als soepel rollende dubbele wielen en een stevige trekstang. Ook over de binnenkant van deze koffer is goed nagedacht. De Samsonite Flux is helemaal gevoerd, zodat je spullen geen beschadigingen kunnen oplopen. Ook zijn er handige vakken waarmee je de koffer fijn kunt indelen. Bijvoorbeeld je kleding en je fotospullen apart van elkaar bewaren.

Uitbreidbaar volume

Je kent waarschijnlijk wel het fenomeen dat je koffer op de terugreis voller is dan toen je van huis vertrok. Daar heeft deze Flux een ideale oplossing voor. Via de handige dubbele ritssluiting kun je de koffer qua volume een flink stuk uitbreiden. Het lichtgewicht materiaal zorgt ervoor dat de kans dat je op het vliegveld moet bijbetalen voor extra gewicht een stuk kleiner is. De koffer sluit je veilig af met een cijferslot met TSA-certificaat. Zo kun je dus ook zonder gedoe naar de VS reizen.

Met dank aan Bagageonline heb ik de Samsonite Flux Spinner 75 Expandable Black een tijdje in mijn bezit en ik heb deze al een paar keer mogen testen tijdens een tripje naar het buitenland. Je merkt echt het verschil in gewicht met reguliere koffers. De wielen rijden lekker soepel van bijvoorbeeld de douane naar de gate. Het is nog niet nodig geweest om de koffer wegens ruimtegebrek uit te breiden. De inhoud is naar mijn mening al behoorlijk ruim, maar wie weet wat er op komende trips gaat gebeuren. In ieder geval heb ik in deze koffer een ideale reisgenoot gevonden.

Samsonite Flux