Een vrolijke collectie van Lacoste en Peanuts

Lacoste x Peanuts

Onlangs heeft Lacoste een erg leuke items aan de collectie toegevoegd. Tijdelijk vind je kleding en accessoires waarop personages uit het wereldberoemde stripverhaal Peanuts van tekenaar Charles M. Schulz staan afgebeeld. Snoopy is daarvan toch wel het bekendste figuurtje.

Zowel stukken uit de herfst-en wintercollectie 2021-2022 als bepaalde klassiekers van Lacoste zijn speciaal voor deze samenwerking voorzien van vrolijke prints. Bekende types als Charlie Brown, Linus van Pelt, Franklin, Woodstock en Peppermint Patty passeren de revue. Al sinds 1950 toveren de komische personages uit Snoopy een glimlach op het gezicht van zowel kinderen als volwassenen. Verscheidene generaties zijn inmiddels met de stripfiguurtjes opgegroeid.

Collectie voor het hele gezin

Het is alweer de derde keer dat Lacoste en Peanuts de handen ineen hebben geslagen. Gezamenlijk brengen ze een complete collectie uit voor mannen, vrouwen en kinderen. Deze bestaat uit kleding, accessoires, schoenen en lederwaren.

Deze collectie benadrukt spontaniteit, humor, creativiteit en passie. Waarden die zowel terug te vinden zijn bij Snoopy als bij het merk met het beroemde logo van de krokodil. De ontmoeting tussen de twee merken heeft geleid tot een vrolijke, speelse collectie met een vleugje nostalgie.

De speciale collectie is verkrijgbaar in de winkel en online op lacoste.com.

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts

Lacoste x Peanuts