Dit zijn leuke & unieke manieren om je foto’s te vereeuwigen

fotografie

Zet je je foto’s altijd in de cloud en kijk je er nooit meer naar om? Zoek je naar manieren om je plaatjes op een unieke manier te vereeuwigen? Wij vertellen je wat je met je mooiste pictures kunt doen. Ontdek deze toffe fotoproducten, doe inspiratie op en kijk wat jij het gaafst vindt. Tip: deze fotoproducten zijn tevens leuk om cadeau te geven!

Onderzetters met familiefoto’s

Vereeuwig de familie in onderzetters voor dagelijks gebruik. Super origineel en ook nog eens praktisch. Je kunt dit (net als de andere fotocadeaus) laten doen bij Kruidvat foto. Zij zorgen voor onderzetters die krasvast en afwasbaar zijn, zodat je ze een ruime periode kunt blijven gebruiken. Daarnaast krijg je er ook nog een handige houder bij.

Puzzel met foto

Ben je gek op puzzelen? Ga dan voor een fotopuzzel. Van 120 tot 1.500 stukjes, hierbij kun je zelf bepalen uit hoeveel stukjes de puzzel moet bestaan, zodat je voor iedere doelgroep een geschikte puzzel kunt creëren. Een moeilijke of makkelijke puzzel? Dat hangt af van de door jou gekozen foto. Wie gek is op het resultaat kan de puzzel later lijmen en inlijsten.

Baby-fotocadeautjes

Als het op baby cadeautjes aankomt dan is er in ieder geval genoeg keuze. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook zeker om iemand cadeau te geven. Wat dacht je van een knuffelkonijn of teddybeer met een t-shirtje aan waarop de foto staat? Super cute! Andere leuke voorbeelden zijn rompertjes, slabbetjes en mutsjes met foto.

Kalender met variatie aan foto’s

Zowel agenda’s als kalenders kun je met je eigen foto’s laten ontwerpen. Dat is echt mega tof, want je hebt er het hele jaar profijt van. Je ziet die zelfgemaakte verjaardagskalenders dan ook meer dan eens bij mensen in huis hangen. Wil je nog wat extra plaatjes schieten om iedere maand compleet te maken? Ontdek dan hier nog een aantal fotografeer-tips.

Gepersonaliseerd naambordje bij huis

Je kunt natuurlijk een standaard huisnummerplaatje bij de deur hangen, maar hoe leuk is het als je een persoonlijk naambordje met foto kunt creëren? Een foto van de hele familie of misschien wel van het lieve huisdier? Je maakt het welkomstbordje zo persoonlijk als je zelf wilt.

Game on met foto-kaartspel

Een avondje pokeren met vrienden, met een groepje klaverjassen? Speelkaarten komen altijd wel van pas. En je maakt het spel nog leuker door te kiezen voor je eigen foto speelkaarten. Dit met de vertrouwde onderkant, maar met een zelfgekozen bovenkant. Ook leuk voor bedrijven die hun logo in de picture willen zetten.

Selecteer je mooiste foto’s

En, welke van bovengenoemde fotoproducten is jouw favoriet? Selecteer je mooiste, liefste, opvallendste of gekste foto’s en ga voor een bijzonder resultaat. De foto nog een beetje aanpassen of een collectie maken van meerdere foto’s? Maak dan gebruik van Adobe Photoshop (gratis te proberen!). Zo kun je bijvoorbeeld ongewenste objecten uit de achtergrond verwijderen, oneffenheden in de huid wegwerken of je foto omzetten in sepia of zwart-wit. Zo ga je voor het ultieme resultaat!