Dit is de Nike Air Max 2017

de nieuwste air max voor 2017

Ieder jaar brengt Nike een nieuwe versie van de Air Max uit. Dat doen ze al sinds eind jaren 80. Bij de nieuwe Air Max 2017 draait het comfort.

De zool met 360 graden Air is niet veel anders dan de Air Max van vorig jaar, maar aan de bovenkant zijn er wel wat verbeteringen en veranderingen. Het opvallendst is het verdwijnen van het Dynamic Flywire en de terugkomst van de swoosh op de oude, vertrouwde plek. Deze is geheel van reflecterend materiaal gemaakt. Het bovenwerk van de sneaker is nu gemaakt van Engineered Mesh.

Vapormax

De verkoopdatum van de nieuwe Nike Air Max staat op 7 november. Een verkoopprijs is nog niet bekend. Net zoals in welke kleuren de schoen verkrijgbaar zal zijn. Vooralsnog hebben we beeld van een zwarte en een blauw/zwarte uitvoering. Ook zal binnenkort waarschijnlijk de Nike Air VaporMax op markt komen. Voor deze schoen is de Air-zool drastisch onder handen genomen en kleiner en effectiever gemaakt. De eerste schoen met VaporMax die is aangekondigd is een samenwerking met Commes des Garcons. Begin 2017 zal er een Nike VaporMax for COMME des GARÇONS uit worden gebracht.

de nieuwste air max voor 2017

de nieuwste air max voor 2017

de nieuwste air max voor 2017

nike x CDG
Nike en Comme des Garçons
nike x CDG
Nike en Comme des Garçons