Ontspannen wanneer je dat wil

massagestoel. Foto: Rhodos

Met een elektrische massagestoel in huis kun je eenvoudig maximaal ontspannen wanneer het jou uitkomt. Zo is het bijvoorbeeld niet meer nodig om een afspraak te maken bij een masseur wanneer je pijnklachten hebt, maar kun je deze direct verhelpen. Hierdoor blijf je niet onnodig langer met klachten zitten.

Hierbij heb je zelf de keuze hoeveel tijd een massage in beslag neemt, zodat je ook goed gemasseerd kunt worden wanneer je weinig tijd hebt. Tevens kun je de stoel zo neerzetten dat je tijdens de massage ook andere dingen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan lezen of naar je favoriete film of serie kijken, zodat je nog meer kunt ontspannen in de elektrische massagestoel.

Geschikt voor particulier en zakelijk gebruik

Bij Rhodos Wellness kun je niet alleen terecht voor elektrische massagestoelen voor thuis, maar ook voor professionele stoelen voor zakelijk gebruik. Zo zijn er modellen beschikbaar die gebruikt kunnen worden door iedere wellness specialist en fysiotherapeut, waarbij het lichaam gescand kan worden voor een optimale massage. Ook zijn er modellen met muntautomaat die gebruikt kunnen worden in onder andere hotels, sportscholen of bioscopen. Dankzij de verstelmogelijkheden van de massagestoel wordt verzekerd dat iedere gebruiker de juiste houding aan kan nemen, waardoor de stoel eenvoudig door meerdere personen gebruikt kan worden en iedereen de beste massage biedt.

Kies uit de beste merken

Rhodos Wellness heeft een aanbod van de beste merken elektrische massagestoelen. Denk bijvoorbeeld aan namen als Finnlo, TotalSeat en iRest, de topmerken in massagestoelen. Hiermee heb je gegarandeerd een massagestoel van hoge kwaliteit, die ook bij intensief gebruik lang mee zal gaan zonder dat je steeds een servicebeurt in hoeft te plannen. Tevens beschikken deze massagestoelen over extra functies om een effectieve massage te garanderen. Je hebt de mogelijkheid om deze stoelen in de showroom van Rhodos Wellness uit te testen om zo de vele extra’s van deze topmerken te ervaren.