Opvallend mooie tassen van Property Of…

Amsterdam Series

Het Amsterdamse tassenmerk Property Of… brengt op opvallende wijze een eerbetoon aan de stad waar het merk in 2006 is ontstaan. Al zul je de tas wel in het donker moeten zien om te ontdekken hoe opvallend ze zijn.

Bij gewoon daglicht bestaat de Amsterdam Series gewoon uit een aantal tassen in de kleuren zwart, navy blauw en army groen. Pas in het donker en alleen als er licht op valt zie je hoe de tassen reflecteren. Het was de Amsterdamse fietscultuur en de lange winternachten in het noorden van Europa die zorgden voor de inspiratie. Mocht je ’s avonds of ’s nachts vaak op de fiets zitten dan zullen deze tas zeker bijdragen aan je zichtbaarheid in het verkeer.

Leer en messing

De tassen zijn niet alleen heel opvallend en daardoor veilig, maar ook mooi en praktisch. De Amsterdam Series bestaat uit drie verschillende modellen: Archie (een kleine rugzak met een groot voorvak), Mitch (een tas met een oprolbare bovenkant) en Oscar (een grote rugzak met een onderkant van gewaxt canvas). Alle tassen hebben mooie details van leer en messing en hebben handige vakken en vakjes. Zo hebben alle modellen een plek waarin je veilig een 15″ laptop kwijt kan.

De tassen zijn te koop via de website van Property Of…, maar mooier is om de flagship store in Amsterdam te bezoeken. Je kunt daar onder het genot van goede koffie alle tassen op je gemak bekijken en testen. Heb je eenmaal een keuze gemaakt dan kun je ter plekke een tag met je initialen laten maken die je in een vakje van de tas kwijt kan.

Property Of…
Herenstraat 2
Amsterdam
open: maandag-zaterdag 11-18.30 uur, zondag 12-17 uur

Amsterdam Series

Amsterdam Series

Amsterdam Series

Amsterdam Series

Amsterdam Series

Amsterdam Series