Pleurop met je Valentijnsdag

Pleurop met Valentijnsdag

Valentijnsdag is de meest overschatte feestdag die er is, maar je kunt er natuurlijk wel handig gebruik van maken. Bijvoorbeeld om die vervelende relatie eens definitief stop te zetten. Pleurop helpt je daarbij.

Twee jaar geleden was Pleurop voor het eerst actief. Mensen in Amsterdam, die op duidelijk wijze een punt achter een relatie wilden zetten of die een duidelijke boodschap wilde afgeven aan een ongewenste aanbidder, konden via Pleurop een bosje dode bloemen laten bezorgen. Een duidelijkere manier om aan te geven dat een relatie ten dode is opgeschreven is er niet.

Dit jaar is Pleurop terug en beter dan voorheen. Zo zijn de diensten van Pleurop in heel Nederland beschikbaar en is het assortiment uitgebreid. Natuurlijk kun je nog steeds kiezen uit een dode roos of een verlept boeket, maar er is ook keuze uit een stinkend parfum (vislucht of azijn) of een stomme brief.

Workshop uitmaken

Wie bij dit alles nog een beetje extra hulp nodig heeft, is er ook nog een workshop uitmaken en een singles-feestje. Dankzij Pleurop kun je dus alle shit zo snel mogelijk achter je laten en snel met een nieuwe start beginnen. Het uitmaken van een slechte relatie is een stap dichterbij de juiste liefde.

Op de website van Pleurop kun je tot en met woensdag 13 februari 14.00 uur je bestelling doen. Pleurop zorgt dan dat je cadeau op Valentijnsdag bij je (bijna)ex in huis is. Ook kun je je op de site aanmelden voor de workshop en het feestje.

Pleurop met Valentijnsdag

Pleurop met Valentijnsdag

Pleurop met Valentijnsdag

Pleurop met Valentijnsdag