Populaire soorten heren-jeans van dit moment

jeans

Je wilt een nieuwe spijkerbroek of jeans en je kijkt online en je ziet veel verschillende pasvormen. Skinny jeans, slim fit, tapered fit, regular fit en nog veel meer. Welke pasvorm is nu het meest geschikt jou en wat zijn de meest populaire pasvormen onder de heren jeans? Om je meer duidelijkheid te geven gingen wij op onderzoek uit en hebben we de meest populaire soorten heren jeans voor je op een rij gezet:

Skinny & slim fit jeans

Deze pasvormen zijn de afgelopen jaren erg populair geworden. Skinny en slim fit jeans staan bekend om de pijpen van de broek omdat deze erg smal weglopen. Hierdoor komen de contouren van je benen mooi naar voren. Deze jeans zijn met name geschikt voor mensen met lange en slanke benen. Heb je een wat grovere bouw, dan is deze soort jeans wat minder geschikt. Omdat deze broeken lichtelijk elastisch zijn sluiten ze perfect aan op de benen en bieden ze veel draagcomfort.

Regular fit

Deze soort jeans ligt bij elke man in de kledingkast. Het is een traditionele pasvorm die vrij recht is. Deze pasvorm is erg comfortabel omdat je benen wat meer bewegingsruimte hebben en de broek niet knellend is. Heb je erg gespierde benen of grote bovenbenen dan is deze soort jeans geschikt voor jou.

Een regular fit jeans is te combineren met veel kledingstukken. Hij past goed bij een basic shirt, overhemd maar ook bij een trui.

jeans

Tapered fit jeans

Een tapered fit jeans is in 2018 een erg populaire pasvorm geworden. Een tapered fit jeans heeft bovenaan een regular fit en van onderen een slim fit pasvorm. Een strakke en gave tapered fit jeans is perfect voor mannen die geen skinny of slim fit jeans willen maar toch een strakke uitstraling willen. Dit soort jeans is te combineren met bijna alle bovenkleding. Pas echter wel op met lange kledingstukken, want hierdoor kunnen je benen korter lijken.

Comfort fit jeans

De naam zegt het al; Een comfort fit jeans draait om het comfort. Hij valt vrij ruim om je middel en de bovenbenen en heeft rechte pijpen richting de enkels. Een comfort fit jeans heeft een casual uitstraling en is perfect te combineren met casual bovenkleding, zoals een spijkerhemd of basic shirt.

Je kent nu de meest populaire pasvormen jeans en weet welke heren jeans geschikt zijn voor jou. Ga naar de winkel of ga het internet op in de zoektocht naar jouw nieuwe jeans!