Supreme X Dr. Martens

samenwerking tussen supreme en dr. martens

De schoenen van Dr. Martens waren razend populair in de jaren 90 en zijn nu aan een comeback bezig. Dat doet het merk onder andere door samen te werken met Supreme.

Supreme staat bekend om de vele samenwerking met andere merken waarbij ze met minimale toevoegingen aan het originele ontwerp het opeens vreselijk cool maken. Je kunt vinden wat je wilt van Supreme, maar dat is echt reuze knap.

Babyblauw

Hoe je ook over de strategie van Supreme denkt, met deze schoenen is helemaal niks mis. Integendeel: ik zou alle vijf verschillende uitvoeringen graag in de kast willen hebben. Het gaat om een laag model, de zogenaamde 4-eye, in drie kleuren (waarbij het babyblauw het meest opvallend is) en de hoge 6-eye. Deze is in twee kleuren verkrijgbaar.

Het grootste verschil tussen deze schoenen en de originele uitvoeringen is dat het leer wat grover is om ze een vintage uitstraling te geven. Verder zie je in de binnenzool het logo van Supreme. De schoenen zijn te koop via de winkels van Supreme en beperkt via de website van Dr. Martens.

dr martens x supreme