De architectuur van Rotterdam als manchetknoop

skyline van Rotterdam

City Cufflinks is een mooi project van ontwerper Seroj de Graaf. Hij verwerkt de beroemdste gebouwen van een stad tot prachtige manchetknopen.

Al heel wat wereldsteden, zoals New York en Londen, zijn door De Graaf gebruikt voor zijn ontwerpen. In eigen land waren dat tot op heden Amsterdam en Den Haag. Nu volgt de Nederlandse stad met de mooiste skyline: Rotterdam.

Markante gebouwen

Op de Rotterdamse versie van de City Cufflink prijken heel fraai de markantste gebouwen van de stad: De Rotterdam, Hotel New York, het Witte Huis, St. Laurenskerk, de Markthal, de kubuswoningen, de Blaaktoren, De Kuip, New Orleans, Centraal Station, de Millenniumtoren en het stadhuis. Hoe Rotterdams wil je het hebben?

De manchetknopen zullen gemaakt gaan worden in een gelimiteerde oplage van 500 sets. Wie interesse heeft kan zich online intekenen. Voor €295 krijg je dan een set zilveren en handgemaakte manchetknopen met jouw favoriete stad. Alle overige informatie en voorwaarden met betrekking tot de pre-order kun je nalezen op de speciale site van Rotterdam City Cufflinks.

Rotterdamse manchetknoop

Rotterdamse manchetknoop

Rotterdamse manchetknoop

Rotterdamse manchetknoop