Drijf deze zomer in een roze doodskist

lekker dobberen

Vergeet de enorme opblaasbare zwanen en eenhoorns. Als je deze zomer op wilt vallen in het zwembad, dan doe je dat in deze roze doodskist.

Het bijzondere ontwerp is van Pom Pom Floats, het geesteskind van ontwerpers Andrew Greenbaum en Ian Felton. Zij wilden iets creëren dat voldeed aan de volgende steekwoorden: grappig, nonchalant, satirisch en vreemd. Daarin zijn ze zeker geslaagd met deze opblaasbare doodskist.

Crowdfunding

Door middel van een uitgebreide campagne via onder andere Instagram proberen ze aandacht voor het ontwerp te krijgen, zodat zo veel mogelijk mensen mee gaan doen met een crowdfunding via Kickstarter. Daar kun je voor 120 dollar een eigen exemplaar van de drijvende doodskist reserveren.

Met zo’n roze kist in het water zul je zeker opvallen, maar daarnaast heeft het ook een aantal praktische voordelen. Wil je even niet gestoord worden, dan doe je de klep dicht. Ook als de zon net even te fel is kun je je zelf even lekker afsluiten. Bovendien is het een mooi cynisch statement over onze eigen sterfelijkheid.

lekker dobberen

lekker dobberen

lekker dobberen