The GoodPeople opent winkel in Rotterdam

The Good People

Mannenlabel The GoodPeople opent op vrijdag 23 september een nieuwe winkel in Rotterdam. Het is de laatste jaren hard gegaan met het Nederlandse merk. In een rap tempo werd de wereld veroverd met verkooppunten in Los Angeles, Hong Kong, Londen en Monaco. Nu is het tijd voor een winkel in Nederland.

Oprichter Ivo van Deyzen koos voor Rotterdam, omdat dit de stad is waar hij ooit zijn onderneming startte. Hij wilde graag een stijlvol label verwezenlijken dat zich richt op modieuze, succesvolle, maar af en toe ook een tikje onvolwassen mannen. In 2007 startte hij zijn jongensdroom. Met een rugtas vol schetsen reisde hij destijds door Europa. In Italië, Portugal en de Turkse stad Istanbul vond hij ateliers waar ze wat met zijn designs konden en waar werd gewerkt met stoffen van hoge kwaliteit. Zo kwam de basis van The GoodPeople tot stand.

Internationale uitstraling

Inmiddels heeft Ivo van Deyzen een heel team van professionals om zich heen verzameld. De collectie is vakkundig geworden, met een internationale uitstraling. Verder produceert The GoodPeople alles zelf, van knoop tot rits en van draad tot stof. Niets wordt door het merk uitbesteed. De kwaliteitseisen zijn dus enorm hoog. Dit heeft als resultaat dat de kleding er na tijden dragen nog steeds mooi uitziet.

De kledingontwerpen zijn functioneel en hebben vaak bijzondere details of een mooie print Er is, zoals eerder gezegd, gebruik gemaakt van de beste materialen. Het logo van The Goodpeople is een wolk. Daar is voor gekozen, omdat het vrijheid symboliseert. Keuzes maken geeft je vrijheid, aldus het merk. Een motto waar we ons graag bij aansluiten.

Terug naar de Maasstad. Naar de Pannekoekstraat. The GoodPeople is trots op hun Rotterdamse roots en koos deze hippe straat als thuisbasis. Het pand is niet te missen, want het bestaat uit 3 enorme industriële glazen puien. Achter deze gevel bevindt zich niet alleen de winkel, maar ook de showroom en een ruimte waar de designers aan het werk zijn.

The GoodPeople HQ
Pannekoekstraat 50a 
3011 LH Rotterdam 

The Good People

The Good People

The Good People

The Good People

The Good People