Tijdloze woonitems

Jouw interieur is een belangrijke basis voor jouw huis. Als je blij bent met jouw interieur geeft dat een extra reden om je helemaal thuis te voelen in huis. Het maken van de juiste keuzes in meubels is hierin belangrijk. Maar waar te beginnen? Er zijn zoveel verschillende woonstijlen en trends die komen en gaan in de wereld van het interieur. Als je op Pinterest en naar de woonprogramma’s op tv kijkt komen er heel veel verschillende type meubels voorbij. Op basis hiervan wil je misschien het liefst jouw interieur elk jaar een volledige make-over geven, maar echt realistisch is dit niet. Gelukkig zijn er genoeg tijdloze items waarmee je altijd een goede keuze maakt!

Tijdloos zitten

Meubels die in elk interieur terugkomen zijn zitmeubels. Van bankstel tot fauteuil, je wil in de woonkamer altijd een meubel hebben staan waar je heerlijk op tot rust kunt komen. Bij bankstellen zien we de modellen met lederlook al jaren terugkomen en nog steeds is dit materiaal erg populair. De cognac kleur blijft een favoriet, maar ook groen en grijs zijn veel gekozen kleuren. Ook ontzettend tijdloos is de hoek- of loungebank. Want zeg nou zelf, dat is toch de beste uitvinding ooit geweest wat betreft bankstellen? Ga voor een neutrale tint, dat is altijd een goede keus. Combineer met een draai- of kuipfauteuil met een textiel bekleding om een extra zit plek te creëren.

Tijdloze woonitems

Opbergen moet altijd

Wat er ook aan interieurtrends voorbij komt je kunt nooit genoeg opbergruimte hebben. Kastruimte is dus belangrijk, maar gelukkig zijn er items die altijd populair blijven. Zo is de vitrinekast al jaren populair en zal voorlopig ook populair blijven. Een stijlvolle kast met een landelijk uiterlijk of juist wat chiquer met een metalen look, er is genoeg keuze. Kies voor de kast waarbij er een gedeelte zichtbaar is voor je mooiste accessoires en je een gedeelte hebt waar je achter deurtjes al je rommel kunt opruimen. Combineer met de juiste verlichting om dit statement meubel in de spotlights te zetten.

Tijdloze woonitems

Aan tafel

De eethoek wordt door sommige mensen ook wel het hart van het huis genoemd. De eettafel zorgt hier voor de basis. Kies voor een rechthoekige eettafel met een houten tafelblad, dit blijft altijd stijlvol. Een moderne touch aan de tafel geven? Kies voor een zwart, stalen onderstel. Liever neutraal blijven? Ga dan voor houten poten. Ook de ronde tafel gaat al jaren terug en wordt nog steeds in veel verschillende opties aangeboden.

Tijdloze woonitems

Geen zin om jouw interieur zo vaak te veranderen, maar wil je wel een andere sfeer uitstralen in huis? Kies jouw accessoires dan nauwkeurig uit. Met de juiste accessoires kun je jouw interieur al een hele andere look en feel geven. Maar de basis blijft tijdloos en stijlvol.