Trends voor thuis

Trends voor thuis

De plek waar je de meeste tijd doorbrengt is je eigen huis. Je woning richt je dan ook het liefst zo mooi, praktisch en comfortabel mogelijk in. Dat zie je ook terug in de trends voor thuis. Het coronavirus dwingt ons zelfs nog veel meer thuis te zijn dan voorheen. Des te grotere reden om je interieur eens goed aan te pakken zodat je je er helemaal thuis voelt. De trends voor thuis zetten we op een rij

Smart home

Steeds meer mensen passen technische snufjes toe in huis. Het hebben van een smart home wordt steeds vaker omarmd en dat zien we ook terug in het aanbod van slimme apparaten. Steeds meer producten zijn compitabel met bekende smart home platformen als Google Assistant of Amazon Alexa. Het is dan ook mooi om te zien hoe creatief je kunt zijn met smart routines of scènes. Probeer het eens uit en laat je woning tot leven komen.

Raamdecoratie

Door corona zijn veel mensen gaan klussen in huis. Eén van de dingen waar veel mensen naar op zoek gaan, is nieuwe raamdecoratie. Het wijzigen van je raambekleding is een effectieve manier om je interieur een compleet nieuwe look en feel te geven. Dit komt voornamelijk door de verandering van lichtinval. Inspelend op de smart home-trend is ook slimme raamdecoratie, zoals elektrische rolgordijnen, erg populair geworden. Deze automatische raambekleding maakt het mogelijk enorme comfort in huis te scheppen. Van plan je raamdecoratie te vernieuwen? Neem deze elektrische en slimme variant dan eens in overweging.

Verbouwen

Zoals al beschreven zijn veel mensen hun eigen huis gaan aanpakken. Zo wordt er momenteel ook enorm veel verbouwd of aangebouwd. Heb je altijd al een mooi tuinhuisje of overkapping willen hebben? Vervul deze wens dan! Het voorjaar staat voor de deur en het is heerlijk om straks lekker in de tuin van het mooie weertje te kunnen genieten. Veel mensen investeren dan ook in een nieuwe tuinset om comfortabel in de tuin te kunnen zitten.